imagine articol

Echipamentele Speranței au fost scoase la licitație!

La fel cum s-a întâmplat din 2021 și până în prezent, U-Banca Transilvania s-a alăturat eforturilor de conștientizare a pericolului reprezentat de cancerul la sân. Și în actualul sezon, baschetbaliștii noștri au purtat echipamente roz, pentru a marca lupta împotriva acestei maladii.

 

A sosit momentul ca Echipamentele Speranței să fie scoase la licitație, întreaga sumă urmând a fi donată Fundației Renașterea. Se poate licita pe pagina de facebook U-BT Cluj-Napoca, unde sunt postate fotografii cu toate maiourile jucătorilor. Licitația începe de la 100 de lei pentru un singur maiou și se va încheia duminică, 5 noiembrie, la ora 20:00.

 

În cazul în care un participant câștigă mai multe maiouri, variantele sunt totul sau nimic. Cu alte cuvinte, nu va avea opțiunea de a alege unul dintre ele și a renunța la altul/altele. În plus, fiecare maiou are o etichetă de autenticitate cu numele și semnătura jucătorului.

 

Câștigătorul desemnat va dona întreaga sumă în contul Fundaţiei Renaşterea, RO32BACX0000000031173310 – Unicredit Țiriac Bank.

 

 

HAIDE "U"
0

Parteneri