imagine articol

Walking Month: Facem pași pentru o lume mai bună

Anul acesta suntem din nou alături de prietenii noștri de la Walking Month.

Ajunsă la cea de-a noua ediție, Walking Month este o acțiune dedicată strângerii de fonduri pentru cauze sociale. În fiecare an, promovează un proiect de impact al unui ONG de încredere, oferind fonduri și vizibilitate. Timp de o lună, echipele înscrise, formate din până la 4 membri, vor putea folosi aplicația Walking Month pentru a măsura numărul de pași făcuți zilnic. Veniturile din taxele de participare vor merge direct la cauza susținută în acest an, iar cei care adună cel mai mare număr de pași vor fi premiați.

STEP UP FOR EQUAL PLAY!

Se construiește primul loc de joacă incluziv din Cluj, în care toți copiii să se poată juca împreună.

Joaca nu e doar un joc: pentru copii, joaca liberă, nestructurată, le permite să-și folosească toate resursele fizice, cognitive și emoționale. Joaca stimulează imaginația și creativitatea, fiind un mod în care copiii se descoperă pe ei înșiși.

Clujul nu are azi niciun loc de joacă accesibil copiilor cu dizabilități. Îl vom construi împreună, printr-un proiect al Serviciului de Ajutor Maltez în România, pe un teren oferit de Primăria Cluj-Napoca.

Așa ca ia-ți gașca și hai cu noi! Te mai poți înscrie până pe 4 septembrie, iar competiția se va desfășura între 11 septembrie și 10 octombrie.

Detalii despre înscriere și multe alte informații găsești aici.

Parteneri