imagine articol

Babybaschet: Final de sezon pentru cei mai mici baschetbaliști

Cele șase echipe înscrise de către clubul nostru la Liga Națională de Babybaschet Banca Transilvania, competiție ce s-a desfășurat pe parcursul acestei săptămâni la Mangalia, au încheiat sezonul astfel:

U-BT 1, antrenată de Mioara Iurian și Andrei Cosma, este cel mai bine clasată echipă, ocupând locul 7 la finalul competiției. U-BT 1 a avut un bilanț de opt victorii și două înfrângeri. Echipa noastră a pierdut la mare luptă sferturile de finală cu Colegiul Național ”Aurel Vlaicu”.

Cealaltă echipă calificată în Grupa valorică 1-32, U-BT 4, antrenată de Aurora Dragoș, a încheiat competiția pe locul 31. U-BT 4 a acumulat cinci victorii și tot atâtea înfrângeri.

Celelalte echipe au încheiat în Grupa valorică 33-94, Federația Română de Baschet nepublicând până în acest moment clasamentul final.

U-BT 2, pregătită de Andrei Cosma și Mioara Iurian, a acumulat două victorii și tot atâtea înfrângeri în prima fază a grupelor, clasându-se pe poziția a treia în grupă, iar în cea de-a doua fază a câștigat patru din cele cinci jocuri, terminând grupa pe locul 2.

U-BT 3, echipa coordonată de Gyorgy Grunwald, a avut două victorii din cinci meciuri în prima fază a grupelor, încheind pe locul al patrulea. Faza a doua a grupelor a fost încheiată tot pe locul al patrulea, cu o victorie și trei înfrângeri.

U-BT 5, antrenată de Simona Mușat și Sergiu Popa, a fost, poate, cea mai ghinionistă dintre echipele noastre. Deși rezultatele din prima fază a grupelor - 4 victorii și o înfrângere, locul 2 în grupă - ne dădeau speranțe că se vor califica în Grupa valorică 1-32, micii noștri sportivi s-au clasat primii sub linie în clasamentul locurilor secunde, astfel că au mers în Grupa 33-94. Aici, însă, baschetbaliștii noștri au arătat că meritau să fie între primele 32 de echipe, câștigând toate cele cinci jocuri.

U-BT 6, antrenată de Andrei Marchiș, Amalia Scheiner și Sergiu Popa, au încheiat prima fază a grupelor pe locul al treilea, cu două victorii și două meciuri pierdute. În partea a doua a competiției, U-BT 6 a încheiat cu bilanț pozitiv, 3-1, pe locul secund al grupei.

Menționăm că sportivul nostru Andrei Iftinchi (U-BT 4) a câștigat competiția de aruncări la coș intitulată ”Coșul de aur”, el reușind să înscrie 26 de aruncări din 30 de încercări.

Felicitări tuturor copiilor și antrenorilor lor și multe mulțumiri părinților și sponsorilor, care au fost alături de micii noștri baschetbaliști pe parcursul întregului sezon!

MULȚUMIM PARTENERILOR:

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Parteneri