imagine articol

Cei mai tineri dintre baschebaliștii de la U-BT au disputat primul turneu al sezonului

Federația Română de Baschet a organizat un turneu pilot rezervat celor mai tineri baschetbaliști, născutți între 2012 și 2014. Astfel, U-BT a fost prezentă în acest weekend la Sibiu, acolo unde tinerii juniori au disputat primele meciuri. Echipa noastră a fost condusă de antrenorii Simona Mușat și Mihai Popa, iar lotul a cuprins următorii sportivi:

Biban Gabriel, Bob Vlad, Fanatan Luca, Popa Andrei, Radmacher Eric, Căruntu Matei, Ivan Cristian, Fărăianu Alex, Rus David, Șuteu Ștefan, Pop Nikolas și Rus Matei. 

Copiii noștri au jucat cu CSU Sibiu, pe care au învins-o cu 28 la 18. Mai apoi, clujenii au trecut de Alpha Sibiu cu 24 la 12.

Inițial, acest turneu trebuia să se desfășoare la Sighetu Marmației, însă a fost amânat din cauza situației de la granița cu Ucraina.

Simona Mușat, antrenor Academia U-BT

Mulțumim tuturor părinților pentru galerie, implicare, ajutor și susținere. Felicitări tuturor copiilor pentru două victorii minunate. Vă mai asteptăm alături de noi și pe viitor! Haide U!

Mihai Popa, antrenor Academia U-BT 

Ținând cont ca sunt la primul turneu la care participa și mulți dintre copii fac baschet de doar câteva luni, pot sa spun ca s-au descurcat extraordinar și au jucat cu mult curaj.

HAIDE "U"
0

Parteneri