imagine articol

Cupa Olimpic - Babybaschet

In perioada 4-6 martie s-a desfasurat la Baia Mare Cupa Olimpic la care clubul nostru a participat cu 3 echipe. Este primul turneu la care participa copiii de la aceasta categorie de varsta.

CS U Mobitelco Cluj 1 a obtinut titlul de campioana a turneului dupa ce a invins in finala BC Olimpic Baia Mare 1 cu scorul de 31-17. In faza grupelor CS U Mobitelco Cluj 1 a invins EKO Sighetul Marmatiei 2 (67-2) si BC Olimpic Baia Mare 2 (57-4).

Celelalte cluburi participante au fost: LPS Satu Mare, For You Cluj, LPS Targu Mures, Speranta Cluj.

Componenta primei echipe: Boieru Alex, Bica Mihai, Dascal Catalin, Apostol Stefan, Lungu Tudor, Prodan Paul, Calugareanu Bogdan, Valeanu Tudor, Rotaru Radu, Moldovan Antonie si Trif Teo.

Valeanu Tudor a fost desemnat MVP-ul turneului.

A fost turneu extrem de reusit pentru jucatorii CS U Mobitelco Cluj 1, care au evoluat exemplar, cu multa daruire si spirit de sacrifciu.

De remarcat este si evolutia echipelor CS U Mobitelco Cluj 2 si 3 care au avut in lot jucatori nascuti in 2002-2003, mai mici cu un an sau doi decat adversarii lor. Cu toate acestea au abordat fiecare meci cu mult curaj. S-au evidentiat evolutiile lui Nistor Vlad, Todea Tudor, Brie Mihnea si Maris Catalin.

Antrenorii care pregatesc echipele de la aceasta categorie de varsta sunt Mioara Iurian, Popa Sergiu si Anca Rodina.

Parteneri