Abonații U-Banca Transilvania, elevii și studentii au acces gratuit la România - Italia!

20 Februarie 2018

UPDATE:

 Federația Română de Baschet, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că și elevii și studenții vor avea acces gratuit la meciul Romania - Italia. Accesul elevilor și studenților în Sala Polivalenta se face în bază carnetului, prezentat la intrare.

-------------------------

Abonații clubului nostru vor avea acces gratuit la meciul de baschet masculin România - Italia (luni, 26 februarie, ora 19.00, Sala Polivalentă) pe baza abonamentelor și își vor putea ocupa locurile imprimate pe cardurile de acces.

Cei care doresc să își achiziționeze bilete, o pot face de pe platforma BILETE.RO sau de la casa de bilete a Sălii Polivalente, după următorul program:

  •  Miercuri,  21 februarie - vineri, 23 februarie: de la ora 12.00 - 18.00
  • Sâmbătă, 24 februarie: de la ora 10.00 - 14.00
  • Luni, 26 februarie: de la ora  16.00 - 20.00

Preț bilete: 15 lei și 20 de lei
Meciul România - Italia, ce se va disputa luni, 26 februarie, cu începere de la ora 19.00 face parte din campania de calificare la FIBA World Cup 2019, grupa D.

Kuti Nandor, Giordan Watson și Rolland Torok se vor prezenta în 18 februarie la reunirea lotului, ce va avea loc la Cluj-Napoca. Echipa națională de baschet masculin a țării noastre sa va baza și pe serviciile antrenorului Mihai Silvășan, din postura de secund a principalului Zare Markovski, dar și ale kinetoterapeutului U-Banca Transilvania, Adrian Resteman și ale maseurului nostru, Csaba Mott (în premieră la lotul național).

România se va pregăti pe plan local până în 22 februarie, atunci când este programată plecarea în Croația, unde se va disputa cel de-al treilea meci din cadrul Grupei D de calificare la World Cup 2019. Meciul va avea loc la Zadar, pe 23 februarie, cu începere de la ora 19, ora României. Printre adversarii tricolorilor se numără și jucătorul U-Banca Transilvania, Zeljko Sakic, convocat la naționala Croației. Se va reveni la Cluj-Napoca în 24 februarie, Sala Polivalentă urmând să găzduiască pe 26 meciul retur cu Italia, cu începere de la ora 19.

România ocupă în prezent poziția secundă în grupă, în urma liderului Italia (2 victorii), dar în fața Olandei (1-1) și Croației (0-2), tricolorii reușind să învingă Olanda și pierzând cu Italia. Primele trei clasate se vor califica în a doua fază a calificărilor.

De asemenea, slovenul Miha Lapornik a fost convocat pentru a juca la naționala țării sale în această fereastră de calificare la World Cup.


Programul meciurilor grupei D:
Vineri, 23 februarie:

  • ora 19.00: Croația - România (in direct pe Digisport 4)
  • ora 21.15: Italia - Olanda

Luni, 26 februarie:

  • ora 19.00: Italia - România (in direct pe Digisport 2)
  • ora 21.00: Croația - Olanda