Dragan Petricevic va face angajarea la meciul 1 cu Steaua

18 Mai 2017

Dragan Petricevic, antrenorul principal al echipei de baschet feminin Universitatea Cluj, va face angajarea la meciul inaugural al finalei Ligii Naționale dintre U-Banca Transilvania și Steaua CSM Eximbank București.

Dragan Petricevic este cel mai titrat antrenor de baschet din România.

Dragan Petricevic a câștigat titlul național cu Universitatea Cluj în sezonul 1995-1996, într-o finală cu Steaua. De altfel, după 21 de ani, Universitatea Cluj și Steaua se întâlnesc din nou într-o finală.

La masculin, Petricevic el a pregătit echipele Universitatea Cluj, Politehnica Iaşi, West Petrom Arad, CSU Ploieşti, Farul Constanţa, CSU Sibiu şi BC Timişoara. A cucerit patru titluri de campion, cu Universitatea Cluj, de două ori cu West Petrom Arad şi cu CSU Ploieşti. De asemenea, Petricevic mai are în palmares, tot la masculin, trei Cupe ale României, una cu CSU Ploieşti şi două cu BC Timişoara. În 2011, a cucerit campionatul Tunisiei, Cupa Tunisiei şi Cupa Campionilor Africii cu echipa Sahel.

La feminin, Dragan Petricevic a câștigat titlul național in anul 2002-2003 cu Livas Târgoviște, iar in acest sezon, baschetbalistele de la Universitatea Cluj cu Dragan Petricevic pe banca tehnică au jucat finala campionatului național după o pauză de 14 ani.  

Meciul 1 din finala campionatului național de baschet masculin se va disputa vineri, 19 mai de la ora 19.45, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Toată lumea la sala! Toată lumea în alb!