Mihai Silvășan: ”Toată lumea în alb!”

18 Mai 2017

U-Banca Transilvania se pregătește de marea finală cu Steaua CSM EximBank, iar încleștările dintre cele două echipe au fost prefațate astăzi, la conferința de presă, de către antrenorul principal, Mihai Silvășan, și de căpitanul echipei, Tudor Jucan.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Urmează marea finală a Ligii Naționale de Baschet Masculin, e un lucru pe care noi ni l-am dorit încă de la începutul sezonului, pentru asta am luptat și pentru asta am muncit la fiecare antrenament din acest sezon și mă bucur că am reușit să ajungem aici. Cu siguranță, nu ne mulțumește doar participarea, cu siguranță ne dorim să câștigăm, să luăm medaliile de aur. Nu va fi ușor, Steaua are o echipă foarte bună, au început să joace din ce în ce mai bine, vor fi o nucă tare, însă nu trebuie să ne sperie absolut nimic. Avem avantajul terenului propriu, avem acești suporteri minunați care, s-a văzut și la meciul cu Oradea, pot face diferența, sper și cred cu tărie că la ora meciului vom fi apți din punct de vedere mental, în primul rând, și vom avea intensitatea și concentrarea necesare pentru a reuși să câștigăm. E o serie, fiecare posesie va conta, fiecare decizie pe care o luăm atât în teren, cât și în afara lui, vor conta, sper să fim suficient de puternici mental să înțelegem aceste lucruri. Am o rugăminte pentru fanii care vor veni la meciuri, îi așteptăm pe toți să vină îmbrăcați în alb, să creăm o atmosferă foarte frumoasă la aceste jocuri!

TUDOR JUCAN, căpitan U-Banca Transilvania:

”Am ajuns în finală, asta ne-am dorit, iar acum depinde doar de noi dacă vom reuși să aducem încă un titlu acasă. Steaua este o echip bună, tare, le știm jocul, sunt prima echipă din campionat la recuperări ofensive, au niște shooteri foarte buni, însă eu zic că vom reuși să îi oprim și să aducem titlul acasă. Nou veniții Falker și Curry sunt foarte buni, Falker este un pivot care se bate foarte tare sub panou la recuperări ofensive, aruncă bine din zona de trei secunde, iar Curry este un shooter extraordinar, am vazut asta la meciul din Cluj, cum îl lași o secundă liber, cum aruncă. Toate meciurile sunt la fel de importante, am văzut asta și în semifinală, când toată lumea a văzut că plecăm de la Cluj cu 2-0 și se așteptau să revenim acasă cu 3-0 și nu a fost așa, nimeni nu cedează, nu cred că este vreo echipă care pleacă de pe terenul adversarului cu 0-2 și cedează lupta”.

INFORMAȚII BILETE:

FINALA LNBM: U-Banca Transilvania - Steaua CSM EximBank București
Sala Sporturilor ”Horia Demian” Cluj-Napoca

  • Meciul 1: Vineri, 19 mai 2017, ora 19.45
  • Meciul 2: Duminică, 21 mai 2017, ora 19.00

Se vor pune în vânzare bilete la casieria Sălii Sporturilor ”Horia Demian” în ziua de joi, 18 mai, între orele 15 și 19. Se vor putea achiziționa bilete pentru ambele jocuri. 

Prețul unui bilet în fazele superioare ale LNBM este, ca în fiecare an, 20 de lei, iar suporterii vor trebui să ocupe locul indicat pe tichete. Bilete se vor putea achiziționa doar în partea de sus a tribunelor, sectoarele de jos fiind rezervate abonaților.

Abonații care nu și-au ales un loc în Sala Sporturilor ”Horia Demian” vor putea ocupa orice loc liber găsesc în sectoarele de jos, altele decât cele deja rezervate de alți abonați. Îi rugăm în special pe abonați să vină mai repede la sală pentru a-și ocupa locurile.

Elevii și studenții beneficiază de 50 la suta reducere pe baza carnetului de elev respectiv a cardului Omnipass. Reducerea se aplica doar la casa de bilete nu și online.