U-Banca Transilvania se reunește pentru noul sezon competițional în 10 august

09 August 2017

Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania se vor reuni în 10 august, la ora 17.30, la Sala Polivalentă, în vederea începerii pregătirilor pentru noul sezon competițional, care va începe la sfârșitul lui septembrie.

Vor fi prezenți jucătorii Ousmane Barro, Željko Šakić, Lasan Kromah, Andrei Calnicenco, Vaidas Kariniauskas, Aleksandar Rašić, Andrei Mureșan, David Vida, Camil Berculescu, Anders Teir, alături de staff-ul tehnic. Henry Domercant va sosi la Cluj-Napoca o zi mai târziu, iar Alexandru Olah, Kuti Nandor, Rolland Torok și Giordan Watson sunt în programul echipei naționale a României, care se pregătește pentru EuroBasket 2017.

În afară de noutățile legate de jucători, începând cu acest sezon echipa noastră va juca cu un nou echipament.

În urma alianței dintre A.C.S. U-BT Cluj-Napoca și FC Universitatea Cluj, pe echipamentele de joc va fi prezent logo-ul FC Universitatea Cluj 1919, clubul nostru facând parte din această familie. Prezentarea oficială a echipamentului va avea loc în luna septembrie. Partenerul tehnic al clubului este cunoscuta companie internațională de echipament sportiv PEAK.

Reprezentanții mass-media care vor participa la reunirea echipei vor putea lua declarații de la jucători sau staff și vor putea participa la prima jumătate de oră de pregătire, pentru a-și asigura cadrele necesare.