Echipele noastre de Under 13 se deplasează la București și Miercurea Ciuc

05 Decembrie 2017

Federația Română de Baschet a anunțat astăzi locațiile primelor turnee din cadrul Fazei de Clasificare A și B. 

U-BT 1, antrenată de Mioara Iurian, Andrei Cosma și Jakab Agnes, se va deplasa la București pentru jocurile primului turneu al Grupei I-A a Fazei de Clasificare, turneul fiind organizat de clubul CSȘ 4 București. Celelalte componente ale grupei sunt LPS Târgu Mureș, Laguna București, Magic Champions București și Galactica Brașov.

Primul turneu se desfășoară în perioada 15-17 decembrie. În Faza de Clasificare, echipele vor juca în sistem fiecare cu fiecare de trei ori, iar al doilea turneu se va desfășura în 2-4 februarie 2018 și al treilea în 2-4 martie 2018. Locațiile acestora vor fi stabilite ulterior. 

U-BT 2, antrenată de Andrei Cosma, Mioara Iurian și Jakab Agnes se va deplasa la Miercurea Ciuc pentru primul turneu al Fazei de Clasificare B. Echipa noastră face parte din Grupa VI-B, alături de CSM-VSK Miercurea Ciuc și Cetate Deva. 

Primul turneu se desfășoară în perioada 16-17 decembrie. Faza de Clasificare B se va desfășura în sistem de trei turnee, cel de-al doilea disputându-se în perioada 3-4 februarie 2018, iar ultimul în 3-4 martie 2018.