Pe această cale, vă informăm că pentru Final Four-ul Cupei României Cluj-Napoca 2020 sunt puse la dispoziția reprezentanților mass-media un număr de 40 de acreditări la masa presei. Totodată, se vor elibera un număr maxim de 30 de acreditări pentru foto/cameraman TV, cu mențiunea că DIGI SPORT deține drepturile exclusive de transmisiune în direct a evenimentului.

Rugăm reprezentanții mass-media să completeze formularul de înregistrare pe platforma Acrediteam.ro până la data de 6 februarie 2020. Completarea formularului on-line este înregistrată ca solicitare și, prin urmare, nu garantează acordarea automată a acreditării de presă. Răspunsul este transmis pe e-mail pe data de 7 februarie 2019.

Deoarece locurile de la masa presei sunt limitate, vă rugăm să rețineți faptul că la acordarea acreditărilor mass-media se va ține cont de istoricul profesional al aplicanților, de prezența și implicarea la evenimentele baschetbalistice, prioritate având presă specializată de baschet și sport, din țară și din Cluj-Napoca.

Acrediteam.ro este un serviciu specializat pentru managementul evenimentelor, integrând module de acreditări și acces controlat în baza acestora, managementul voluntarilor și managementul delegațiilor participante, în cadrul unei platforme online ușor de configurat și personalizat pe cerințele specifice ale evenimentelor complexe.