Federația Română de Baschet a anunțat componența grupelor din Etapa a 7-a a Campionatului Național Under 13, precum și gazdele turneelor.

  • U-BT 1 Cluj-Napoca (antrenor Mihai Popa) va juca în Grupa D1, alături de echipele ACS Transilvania Brașov și LPS Târgu Mureș, formația brașoveană urmând să găzduiască turneul.
  • U-BT 2 Cluj-Napoca (antrenor Flavius Lăpuște) va juca în Grupa C4, alături de CSS Viitorul Cluj-Napoca și CSU Constantin Brâncuși Târgu, Jiu. Turneul va fi organizat de către echipa noastră.

Meciurile vor avea loc în 22 sau 23 februarie 2020. 

În Clasamentul General al Grupelor C-D, U-BT 1 se află pe locul 3 cu 44 de puncte, iar U-BT 2 pe 17, cu 17 puncte.

Pentru calificarea la Turneul Final se vor disputa 10 etape (incluzând aici etapa preliminară). După fiecare etapă, echipele primesc un număr de puncte în funcție de locul ocupat în grupele valorice, existând un clasament general împărțit pe două zone geografice (Grupele A și B, respectiv C și D). În următoarele etape, câștigătoarele grupelor valorice 1 vor primi 9 puncte, locurile doi 8 puncte, iar ultimele clasate 7, la fel ca formațiile care câștigăgrupele valorice 2. În acestea, locul secund primește 6 puncte și locul al treilea 5. Tot 5 primesc câștigătoarele grupelor valorice 3, 4 puncte vor fi acordate locului al doilea și trei puncte pentru ultimul loc. În mod similar, în ultima grupă valorică se vor acumula trei puncte la câștigătoarea grupei, două la ocupanta locului secund și unul pentru ultimul loc.

Se vor califica la Turneul Final primele patru echipe din cele două clasamente generale regionale (așadar, 4 din grupele A și B și 4 din C și D)..