Echipele noastre de Under 13 și-au aflat adversarii pentru cea de-a 11-a etapă a primei faze a Campionatului Național, penultima rundă din această fază. 

U-BT 1 va juca tot în Grupa C1, adversare fiind două echipe din vestul țării, respectiv Valbon Arad și Bega Timișoara. 

Cu arădenii, U-BT se întâlnește pentru prima oară, însă cu Bega s-au confruntat în etapa a 9-a, câștigând cu 93-39.

U-BT 2 va juca în Grupa C3, alături de o echipă cu care se va întâlni în premieră, Wildcats Baia Mare și de o mai veche cunoștință, BC CSU Sibiu. Cu sibienii, sportivii noștri s-au întâlnit în etapa a 9-a, pierzând cu 31-45.

Cea de-a treia echipă înscrisă de clubul nostru la această categorie, U-BT 3, va juca în Grupa C2, alături de Alpha Sport Team Sibiu și LPS Viitorul CSU Pitești. 

Ambele oponente sunt familiare sportivilor noștri. Cu echipa sibiană, U-BT 3 a jucat în etapa a 3-a și au învins la limită, scor 51-48, dar și în runda a 6-a, când au pierdut cu 34-63. În etapa a 8-a au câștigat din nou băieții noștri, tot la limită, scor 54-53. Cu piteștenii, U-BT 3 s-a impus în runda a 4-a, scor 79-72 și au pierdut la scor în etapa a 9-a, 44-73.

Etapa a 11-a este prevăzută să se dispute în perioada 23-24 martie, locațiile nefiind încă stabilite. 

U-BT 1 este antrenată de Mioara Iurian, principal și Andrei Cosma, secund, U-BT 2 este pregătită de Simona Mușat și Grunwald Gyorgy, iar U-BT 3 este pregătită de Mihai Popa și Amalia Török. Preparator fizic al echipelor noastre este Andrei Bălan.

După disputarea a 12 etape, echipele care rămân pe primele două poziții în grupele A1, B1, C1 și D1 se califică la Turneul Final, celelalte echipe jucând pentru clasament.