La sfârșitul acestei săptămâni se reiau meciurile din cadrul Campionatului Național U13, competiție în care clubul nostru a înscris două echipe și care a ajuns la Etapa a 6-a.

U-BT 1 (antrenor Mihai Popa) se va deplasa la Sibiu pentru meciurile din Grupa C1. Adversare vor fi echipele CSȘ CSM Sighetu Marmației și ACS Alpha Sport Team Sibiu.

Programul echipei noastre:

  • Sâmbătă, 1 februarie, Sala Transilvania din Sibiu:
    • Ora 12.45: U-BT 1 Cluj-Napoca – CSȘ CSM Sighetu Marmației
    • Ora 16.00: ACS Alpha Sport Team Sibiu – U-BT 1 Cluj-Napoca

U-BT 2 Cluj-Napoca (antrenor Flavius Lăpuște) se va deplasa la Târgu Mureș pentru jocurile din Grupa C3. Adversare vor fi echipele CSM 2008 Oradea și ASC Lucky Dragons Târgu Mureș.

Programul echipei noastre

  • Sâmbătă, 1 februarie, Sala Eletromureș Târgu Mureș:
    • Ora 12.30: U-BT 2 Cluj-Napoca – CSM 2008 Oradea
    • Ora 16.30: Lucky Dragons Târgu Mureș - U-Bt 2 Cluj-Napoca.

În Clasamentul General al Grupelor C-D, U-BT 1 se află pe locul 3 cu 36 de puncte, în timp ce U-BT 2 se află pe locul 17 cu 14 puncte.

Pentru calificarea la Turneul Final se vor disputa 10 etape (incluzând aici etapa preliminară). După fiecare etapă, echipele primesc un număr de puncte în funcție de locul ocupat în grupele valorice, existând un clasament general împărțit pe două zone geografice (Grupele A și B, respectiv C și D). 

În următoarele etape, câștigătoarele grupelor valorice 1 vor primi 9 puncte, locurile doi 8 puncte, iar ultimele clasate 7, la fel ca formațiile care câștigă grupele valorice 2. În acestea, locul secund primește 6 puncte și locul al treilea 5. Tot 5 primesc câștigătoarele grupelor valorice 3, 4 puncte vor fi acordate locului al doilea și trei puncte pentru ultimul loc. În mod similar, în ultima grupă valorică se vor acumula trei puncte la câștigătoarea grupei, două la ocupanta locului secund și unul pentru ultimul loc. 

Se vor califica la Turneul Final primele patru echipe din cele două clasamente generale regionale (așadar, 4 din Grupele A și B și 4 din C și D).