Mass media

Clubul U-Banca Transilvania eliberează acreditări de presă valabile pentru sezonul 2020-2021, pentru toate meciurile în care este angrenată echipa noastră de seniori și clubul nostru are calitatea de organizator.

Datorită situației epidemiologice actuale și a prevederilor legale, accesul reprezentanților mass-media la meciurile echipei U-Banca Transilvania este limitat la un număr de 10 reprezentanți (maxim unul pentru fiecare publicație) pentru meciurile care se desfășoară în BTarena, respectiv 5 reprezentanți (maxim unul pentru fiecare publicație) pentru meciurile care se desfășoară în Sala Sporturilor “Horia Demian”. Conform Protocolului Medical emis de Federația Română de Baschet, pentru accesul în sală reprezentanții mass-media sunt obligați să se supună triajului epidemiologic și observațional și se obligă să respecte normele sanitare și de igienă. 

De asemenea, interviurile pot fi realizate exclusiv în exteriorul sălii de sport, în aer liber, iar conferințele de presă pot fi realizate doar online. 

Acreditările de presă se acordă nenominal, pentru un reporter și cameraman/fotograf, unde este cazul, pentru fiecare instituție de presă, ținându-se cont de reflectarea activității clubului nostru în respectiva publicație pe parcursul sezoanelor anterioare. Acreditările pot fi ridicate doar în baza legitimației de presă și a cărții de identitate. 

Solicitările de acreditare se fac pe adresa media@u-bt.ro, folosind adresa de e-mail a publicației. Durata procesării cererilor de acreditare de presă variază în funcție de numărul solicitărilor iar transmiterea unei solicitări de acreditare nu garantează aprobarea acesteia.

Toate informațiile privind drepturile și obligațiile persoanelor acreditate precum și despre ridicare acreditărilor vor fi transmise în răspunsul solicitărilor aprobate.

Accesul la meciurile echipei U-Banca Transilvania se realizează exclusiv în baza acreditării de presă emise de clubul nostru pentru sezonul 2020-2021 iar reprezentanții media se pot aseza doar la masa presei (cu respectarea normelor sanitare și epidemiologice în vigoare).

Pentru orice alte solicitări sau informații ne puteți contacta pe adresa media@u-bt.ro

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon