imagine articol

Competițiile continuă pentru cei mai tineri juniori de la U-BT

Luna iulie va fi una plină de competiții pentru cei mai tineri juniori de la Academia U-BT. În perioada 5-10 iulie se va desfășura Festivalul Național de MiniBaschet la Costinești. Tot în stațiunea de la Marea Neagră va avea loc în perioada 12-17 iulie Campionatul Național U12. Vom participa cu mai multe echipe, după cum urmează.

La minibaschet vom înscrie două echipe, U-BT Alb și U-BT Negru. Antrenorii copiilor vor fi Mioara Iurian și Răzvan Cenean. De asemenea, în cadrul competiției de minibaschet va avea loc și o întrecere 3x3. Acolo vom participa cu o echipă care va cuprinde copii de la ambele formații amintite anterior, iar antrenoare va fi Mioara Iurian. 

Ulterior, va urma Campionatul Național U12, unde vom fi reprezentați de trei echipe. U-BT Alb va fi condusă de Mioara Iurian, antrenorul U-BT Negru este Andrei Cosma, în timp ce Simona Mușat va pregăti U-BT Roșu.

La fel ca la minibaschet, în cadrul Campionatului Național va fi organizată și o competiție de 3x3. Vom avea, așadar, două echipe, antrenate de Mioara Iurian și Andrei Cosma.

Vom reveni cu programul pe care îl vor avea copiii noștri! 

HAIDE "U"
0

Parteneri