imagine articol

Cupa Olimpic - Minibaschet

In perioada 8-10 aprilie a avut loc la Baia Mare editia a treia a Cupei Olimpic la minibaschet."U" Mobitelco a participat cu 3 echipe. Au mai participat BC Olimpic cu 4 echipe, LPS Targu Mures, LPS Satu-Mare si Eko Sighet.

Dupa ce a invins in semifinala pe BC Olimpic Baia Mare cu scorul de 48-36, "U" Mobitelco 1 a jucat finala contra celor de la LPS Targu Mures si a pierdut cu scorul de 50-43.

Mioara Iurian, antrenoare: A fost un turneu util pentru noi, am putut sa evaluam nivelul de pregatire al echipei cu 2 luni inainte de campionatul national de minibaschet. Am facut jocuri bune, dar ramane sa muncim si mai mult si sa corectam aspectele deficitare ale jocului nostru.

Lotul "U" Mobitelco Cluj 1: Denis Dulau, Tudor Fometescu, Alex Irimia, Dragos Tenter, Andrei Milos, Antoniu Maier, Radu Birlean, Mihai Chereches, Alexandru Pantel, Voicu Pantis, Davis Chiorean, Mihai Peter, Szilard Nagy, Paul Bota.

Echipa "U" Mobitelco 2 (Grigorescu) antrenata de Sergiu Pop a obtinut locul 5.

Cei de la "U" Mobitelco 3 (Marasti) antrenati de Anca Rodina s-au clasat pe locul 6.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit