imagine articol

Echipamentele speranței vor fi scoase la licitație după meciul cu Dinamo București

Baschetbaliștii noștri vor îmbrăca echipamentele speranței și la meciul cu Dinamo București, programat vineri, 22 octombrie, de la ora 17:45. Aceste echipamente au fost special concepute pentru a marca lupta împotriva cancerului la sân.

De altfel, în luna octombrie a acestui an, clubul nostru s-a alăturat campaniei „Are nevoie de tine. Vorbește cu ea”. Inițiativa a fost dezvoltată de către Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică, Institutul Oncologic „Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca, Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer și Asociația Imunis, cu sprijinul companiei farmaceutice Roche. Scopul campaniei este să ajute femeile să înțeleagă că informarea și prevenția sunt vitale atunci când vine vorba despre boala care a provocat numai anul trecut 4.000 de decese în rândul femeilor din România.

Astfel, la meciurile echipei noastre, femeile prezente în sală au primit flyere cu informații despre importanța prevenței în lupta cu cancerul mamar. Flyerele conțin un cod QR, care odată scanat va facilita acessul la o tombolă online. De pe urma tombolei, 150 de femei vor beneficia de ecografii gratuite.

Baschetbaștii lui Mihai Silvășan au purtat prima oară echipamentele speranței la partida cu CSM CSU Oradea. După jocul de vineri, aceste echipamente vor putea ajunge în mâinile fanilor, grație unei licitații. Mai exact, pe pagina de facebook U-Banca Transilvania va fi creat un album foto cu echipamentele jucătorilor. Singurul maiou care nu va fi scos la licitație este cel al căpitanului Patrick Richard, care va rămâne rezervat pentru club.

Suporterii interesați trebuie să lase comentarii la poza cu maioul dorit. Participanții care oferă cea mai mare sumă vor fi declarați câștigători. Ulterior, câștigătorii trebui să efectueze plata prin virament bancar către Asociația INITIATIVA PACIENTUL 2.0 RO50INGB0000999907692887. Totodată, va fi necesară o dovadă a plății, care trebuie trimisă printr-un mesaj privat către pagina de facebook U-Banca Transilvania.

Licitația începe de vineri, 22 octombrie, la ora 12:00 și se va desfășura până duminică, 24 octombrie, la ora 21:00, pe pagina de facebook U-Banca Transilvania.

Parteneri