imagine articol

Acreditări de presă pentru Final Four & All Star Game

Pe această cale, vă informăm că pentru Final Four-ul Cupei României și All Star Game 2019 Cluj-Napoca sunt puse la dispoziția reprezentanților mass-media un număr de 40 de acreditări la masa presei. Totodată, se vor elibera un număr maxim de 30 de acreditări pentru foto/cameraman TV, cu mențiunea că DIGI SPORT deține drepturile exclusive de transmisiune în direct a celor două evenimente.

Rugăm reprezentanții mass-media să completeze formularul de înregistrare până la data de 13 aprilie 2019. Confirmarea pentru ridicarea acreditării de presă este transmisă pe e-mail pană la data de 15 aprilie 2019.

Deoarece locurile de la masa presei sunt limitate, vă rugăm să rețineți faptul că, la acordarea acreditărilor mass-media se va ține cont de istoricul profesional al aplicanților, de prezența și implicarea la evenimentele baschetbalistice, prioritate având presă specializată de baschet și sport, din țară și din Cluj-Napoca. Completarea și trimiterea unui formular on-line este inregistrată ca solicitare și, prin urmare, nu garantează acordarea automată a acreditării de presă pentru Final Four-ul Cupei României și All Star Game 2019 Cluj-Napoca.

Fiecărei instituții/publicații mass-media i se alocă un număr maxim de 3 acreditări.

Parteneri