imagine articol

Alhaji Mohammed, noul jucător al U-Banca Transilvania

Clubul nostru a ajuns la un acord cu americano-ghanezul Alhaji Mohammed. În vârstă de 37 ani, Alhaji are 192 cm înălțime, 89 de kilograme și evoluează pe postul de guard.

Absolvent al Universității Louisville, Kentucky, Alhaji își începe cariera în Statele Unite ale Americii, evoluând pentru Idaho Stampede CBA în sezonul 2004-2005.

El nu se află pentru prima dată în România. Fost campion al LNBM cu CSU Asesoft Ploiești, Mohammed a mai evoluat pentru BC Mureș Târgu Mureș. De-a lungul carierei, a mai jucat pentru: Matrixx Magix Nijmegen (Olanda), Paderborn Baskets 91 (Germania), Limoges CSP Elite (Franta-ProB), Limoges CSP Elite (Franta - ProB), CE CIP Lleida Basquetbol (Spain-LEB Gold), Al Kuwait SC (Kuweit-D1), Blancos de Rueda Valladolid (Spania-ACB), Sigal Prishtina (Kosovo).

În februarie 2017, Alhaji s-a alăturat lui Alba Fehervar, contribuind la câștigarea campionatului Ungariei și continuând și în sezonul 2017-2018.

Alhaji intră în componența echipei noastre după ce a mai jucat în acest sezon pentru ADA Blois, în cea de-a 2-a ligă al Franței.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

"Am hotărât să mai aducem încă un jucător de poziție 2 în principal, însă poate să joace și pe pozițiile 1 și 3. Motivul pentru care am făcut acest transfer este pentru a fi asigutați în aceste trei luni rămase din sezon în situația nefericită în care intervin alte accidentări. După cum se știe, în cazul lui Marinov nu avem încă un răspuns dacă va mai juca sau nu, iar perioada de transferuri se încheie pe data de 28 februarie. Alhaji este un jucător experimentat, un învingător. Chiar dacă are 37 de ani din punct de vedere fizic este bine și este dornic să mai câștige încă un titlu în România. Îi urăm bun venit și sper să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor"

ALHAJI MOHAMMED:

"M-am alăturat echipei pentru că îmi doresc să câștig campionatul. Este singurul meu obiectiv. Știu că nu este ușor, dar este cea mai mare dorință a mea"

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit