Alhaji Mohammed a fost surpriza pregătită de Mihai Silvăşan pentru partida a doua din semifinale cu CSM CSU Oradea. Jucătorul născut în Chicago l-a înlocuit pe foaia de joc pe Tony Easley şi nu a dezamăgit. Mohammed a fost introdus din postura de rezervă şi a început în forţă confruntarea cu bihorenii. La finalul primului sfert, Alhaji înscrisese deja 9 puncte, dar şi-a continuat evoluţia la înălţime.

Cu alte cuvinte, sportivul cu origini ghaneze a bifat aproape 28 de minute pe teren. El a avut 3/5 din interiorul semicercului, 3/5 de la mare distanţă şi 6/11 de la linia de pedeapsă, pentru un total de 21 de puncte. Mohammed a adăugat 4 pase decisive şi o recuperare, contabilizând un indice al eficienţei de 17.   

„A fost un meci plăcut, am câștigat. Acesta era singurul aspect la care m-am concentrat. Trebuia să ne protejăm propriul teren și numai la asta m-am gândit. Joc de cinci ani astfel de partide importante, m-ați văzut în finale. Am stat patru meciuri pe bancă și acest lucru a reprezentat singura mea motivație. În primul meci am jucat bine, însă am pierdut câteva mingi. Trebuia să câștigăm și acea partidă. Oradea are o echipă foarte bună, nu aș spune că a mers ceva prost. Pur și simplu nu am recuperat unele mingi. Seria se mută la Oradea, acolo unde este o sală mică, plină de fani. Am disputat multe partide la Oradea și va fi foarte greu”, a declarat Mohammed, la conferinţa de presă.

Duelul cu numărul III se desfăşoară sâmbătă, la Arena Antonio Alexe. Fluierul de start se va da la ora 19:30.

Comentarii