imagine articol

Baschetbaliștii noștri joacă miercuri în Turcia o nouă partidă din 7Days EuroCup

U-Banca Transilvania își măsoară miercuri, 30 noiembrie, forțele cu Bursaspor, într-un nou meci din 7Days EuroCup. Confruntarea va începe la ora 19:00 și va fi transmisă în direct la Prima Sport.

 

Baschetbaliștii noștri se duelează cu una dintre formațiile în ascensiune din baschetul turc. Informații despre clubul din Bursa pot fi aflate printr-un click AICI

 

La ora actuală, Bursaspor ocupă locul patru în puternicul campionat al Turciei, având un bilanț de cinci succese și două înfrângeri. Ultima dată, verzii au depășit-o pe Bahcesehir cu scorul de 74-69. Derek Needham a izbutit 17 puncte și 4 pase decisive, pe când Zach Auguste a totalizat 16 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. 

 

În schimb, în grupa noastră din EuroCup, Bursaspor se află pe trei, înregistrând trei victorii și două eșecuri. Jucătorii conduși de Dušan Alimpijević au răpus-o săptămâna trecută pe JL Bourg cu 89-80. David Dzudzinski, sportiv ce a activat și la Steaua București, a reușit 20 de puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive, iar Sindarius Thornwell a pus pe tabelă 15 puncte și 4 recuperări.

 

Din punct de vedere statistic, Onuralp Bitim este cel mai bun marcator, prin medii de 16.8 puncte, 4.5 recuperări și 3.5 recuperări. Extrema a înscris cel puțin 12 puncte în ultimele 10 jocuri din 7Days EuroCup. De asemenea, pericole pot apărea de la Anthony Clemmons, Zach Auguste sau Derek Needham. 

 

U-Banca Transilvania nu a înfruntat-o niciodată pe Bursaspor. Chiar și așa, de-a lungul timpului am dat peste grupări precum Darüşşafaka Basketbol, Ușak Sportif sau Royal Hali Gaziantep. 

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

Jucăm cu o echipă extrem de bună, finalista din stagiunea trecută. Au o formație competitivă, joacă un baschet de calitate, ce se bazează pe agresivitate și pe tranziție. Au baschetbaliști atletici și puternici. Ne dorim să ne luptăm în acest meci, cu siguranță am venit aici să încercăm să câștigăm. Va trebui să arătăm un baschet de calitate, sper să și reușim acest lucru și poate chiar să obținem victoria la final. 

Parteneri