imagine articol

Baschetbaliștii noștri pleacă cu prima șansă în duelul cu CSM VSK Miercurea Ciuc

U-Banca Transilvania a plecat astăzi la Miercurea Ciuc, acolo unde va disputa o partidă din etapa cu numărul XI a Ligii Naționale. Meciul se va desfășura la Sala Sporturilor Eross Zsolt, iar baschetbaliștii noștri înfruntă ocupanta penultimului loc în clasament. Jocul va fi transmis în direct pe FRB TV, cu începere de la ora 17:00. 

Cu alte cuvinte, trupa lui Laszlofy Botond nu s-a regăsit în actuala stagiune și a înregistrat un singur rezultat pozitiv. Harghitenii au învins-o în noiembrie pe Dinamo cu 84-74, în timp ce în etapa precedentă au cedat duelul cu CSM Târgu Jiu la 30 de puncte diferență, 97-67. Până la ora actuală, principalul remarcat al ciucanilor este Mihajlo Bogdanović, care a izbutit medii de 16.3 puncte, 4.0 pase decisive și 3.1 recuperări.

U-Banca Transilvania se află la acest moment pe locul doi, întrucât CSM CSU Oradea a disputat o partidă în plus. Clujenii au totalizat nouă succese din tot atâtea posibile și merg la Miercurea Ciuc după ce au răpus-o fără emoții în etapa precedentă pe Rapid București. Cel mai bun jucător al nostru a fost Dustin Hogue, autor a 18 puncte și 10 recuperări. De notat faptul că Nandor Kuti a revenit pe teren după mai multe luni de pauză și s-a evidențiat cu 10 puncte și 4 pase decisive în fața giuleștenilor.

După deplasarea de la Miercurea Ciuc, U-Banca Transilvania va avea o încleștare de foc miercuri, 15 decembrie, în Basketball Champions League. Lideri în grupă, studenții o vor înfrunta pe Happy Casa Brindisi. 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Urmărim să avem mentalitatea potrivită în deplasarea de la Miercurea Ciuc. Vrem să oferim un joc bun, să avem intensitatea necesară, mai ales pe partea defensivă. Nu ne gândim prea mult la adversar. Ne concentrăm mai mult la jocul nostru și la cum vom evolua.  

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit