imagine articol

Brandon Brown a suferit o accidentare și va absenta o lună de pe teren

Brandon Brown, fundașul transferat în această vară de U-Banca Transilvania, a suferit o accidentare în timpul antrenamentelor susținute la Cluj-Napoca. Mai exact, baschetbalistul american se confruntă cu o ruptură de adductor lung. Astfel, Brown va fi indisponibil cel puțin o lună, perioadă în care va face recuperare alături de staff-ul nostru medical.

Brandon este născut pe 14 august 1989 în Tacoma, statul american Washington. Jucătorul măsoară 1.86 metri și a absolvit colegiul Western Montana. Primul contract profesionist l-a semnat în Brazilia, jucând pentru Basquete Cearense și Rio Claro Basquete. Ulterior, în stagiunea 2015/2016, Brown a făcut pasul spre Europa și a semnat cu polonezii de la King Wilki Morskie Szczecin. 

De-a lungul carierei, conducătorul de joc a mai activat la Omonia Nicosia (Cipru), Balkan Botevgrad (Bulgaria), Nizhny Novgorod (Rusia) sau Boulogne-Levallois (Franța)

Cât timp Brandon Brown va fi indisponibil, clubul nostru va încerca să găsească un înlocuitor. Detalii în acest sens vor fi anunțate în curând.

Parteneri