imagine articol

Continuăm parteneriatul cu Aegon România

U-Banca Transilvania este singura echipă din Liga Națională de Baschet Masculin care are aplicație pentru smartphone, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără Aegon România. Compania de asigurări de viață este un partener de nădejde al clubului nostru încă din anul 2017. Colaborarea perfectă continuă, astfel că Aegon va fi alături de U-Banca Transilvania și în 2020.

Aplicația de mobil U-BT este destinată fanilor și tuturor celor care vor să fie la curent cu ultimele noutăți legate de echipa momentului din România.  Aceasta prezintă știri despre formația de seniori, dar și despre echipele de juniori. Rezultatele, programul meciurilor, clasamentul actual sunt doar câteva dintre informațiile actualizate în permanență. Suporterii își pot achiziționa bilete și abonamente prin intermediul aplicației, iar pentru susținătorii adevărați fan shop-ul este de asemenea integrat. Mai mult, prin aplicație îi ținem la curent cu scorul live și notificări de tip push în timp real. Toate funcționalitățile sunt integrate într-o interfață simplă și ușor navigabilă.

Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România: “Acolo unde este disciplină, sunt şi rezultate. U-BT ne-a dovedit constant că este un exemplu demn de urmat pentru fiecare dintre noi. Desigur, dacă adaugi spirit de echipă, pasiune şi implicare, succesul este doar o chestiune de timp. Tocmai de aceea, suntem bucuroşi să fim alături de U-BT şi în acest sezon. Cred cu tărie că aceeaşi formulă: disciplină, spirit de echipă, pasiune şi implicare atrage rezultate în absolut orice context. În cei 12 ani de când suntem pe piaţa din România, am concentrat resurse importante pentru a introduce disciplina financiară în modul de a fi al clienţilor noştri, al românilor în general. Aceasta ar fi una dintre conditiile pentru a avea cu toţii un viitor mai bun.”

“Suntem bucuroși că reușim să continuăm parteneriatul cu Aegon. Suntem onorați să avem un astfel de partener, care reușește să înțeleagă că dezvoltarea sportului este sustenabilă prin susținere pe termen lung. Putem astfel să transmitem mai departe valorile noastre comune”, a declarat Mircea Cristescu, vicepreședinte U-Banca Transilvania.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată de pe urmatoarele link-uri:

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit