imagine articol

David Lawrence a sosit la Cluj

Extrema David Lawrence este noul jucator al echipei noastre, americanul care a evoluat ultima data la BC Arges Pitesti sosind azi-noapte la Cluj. David are 24 de ani, 2.01 metri, 92 kilograme, iar ultimul sezon l-a incheiat cu un bilant statistic de 19,1 puncte, 5,6 recuperari si 3,3 pase decisive (conform frbaschet.ro).
"David Lawrence este un jucator care ne-a impresionat in cele doua sezoane petrecute la Pitesti. Este foarte versatil, poate juca pe orice pozitie de la 1 la 4, si speram ca va fi jucatorul cu calitati fizice deosebite care ne va ajuta in drumul spre performanta. Ne bucuram ca am reusit sa il atragem si ca a ales Clujul, avand in vedere ca a avut mai multe oferte. Intelegerea cu David este pentru o perioada mai indelungata, dar totul va depinde si de performantele sale", a declarat presedintele executiv Mircea Cristescu.
David a dorit sa vina mai repede la Cluj decat este prevazuta reunirea echipei. "Si-a dorit sa vina mai devreme, sa se adapteze cu orasul, cu tot ce inseamna o noua mutare, un nou transfer si o noua echipa", a explicat Mircea Cristescu.
David Lawrence va fi prezentat oficial, la o data pe care clubul o va anunta in timp util. Reunirea echipei este programata pentru data de 30 iulie.
BINE AI VENIT, DAVID, SI MULT SUCCES!

Parteneri