imagine articol

Declaratii 5 ianuarie

Mircea Cristescu: "Am avut un an 2008 in care am jucat finala si speram in continuare ca vom reusi sa atingem aceeasi faza a campionatului. Echipa de Divizia B s-a descurcat bine anul trecut, se va califica probabil la turneul final, dar nu cu obiectiv de promovare, pentru ca nu avem dreptul sa avem doua echipe in Divizia A. La juniori si grupele de copii lucrurile au mers bine, iar in vara speram sa culegem roadele muncii de pana acum, cu cei peste 300 de copii. Nu am avut probleme financiare pana acum, cred ca suntem singura echipa sau printre singurele din Romania, care a platit salarii in avans. Acest lucru se datoreaza presedintelui nostru, Valetin Nica, dar si partenerilor nostri, care au creat un climat de seriozitate la club. Eu si intreaga echipa dorim sa exprimam condoleante presedintelui Valetin Nica, ce trece printr-un moment greu in viata, dupa decesul tatalui sau".
Tab Baldwin: "Am avut cu totii o perioada deosebita in vacanta de Craciun, care este o perioada extrem de importanta in orice an, pentru ca se petrece alaturi de familie. Acum, toate au trecut, e deja 5 ianuarie si trebuie sa lasam totul in urma, in amintiri, sa revenim la munca. Asteptam cu nerabdare returul. Echipa noastra a avut suisuri si coborasuri, nu a fost totul cum ne-am dorit, dar cred ca am invatat multe si suntem o echipa in plina dezvoltare. In retur vor fi echipe mai slabe ca in tur, dar si mai puternice, de aceea partea a doua a campionatului va fi o provocare pentru toata lumea. Trebuie sa gasim o cale sa fim cei mai buni. S-au luat si doua decizii in aceasta pauza. Pivotii Steve Rich si Aleksandar Glintic nu vor mai continua alaturi de noi. ii respectam pe amandoi si le multumim pentru ce au dat echipei. Din pacate, nu a fost ce aveam nevoie cu totii. Purtam negocieri in aceasta perioada pentru completarea postului de pivot, dar nu putem da acum un nume. Cert este ca in urmatoarele zile vom avea doi jucatori in probe, dar pentru postul de fundas. Nu inseamna ca vor ramane la echipa, ci doar ca vor fi testati. Echipa va juca acelasi stil in continuare, dar mai bine si mai agresiv. Nu putem recupera infrangerile din tur, dar le putem evita pe cele din retur si pentru asta ne vom lupta. In privinta programului urmator pot spune ca vom avea antrenamente dure, grele, doar in Cluj".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit