MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Jucăm cu Sibiul, o echipă foarte puternică în acest sezon, ca de altfel în ultimii 2-3 ani. Este un derby al baschetului românesc, joacă primele două clasate la această oră și încărcătura va fi mare. Ei sunt o echipă foarte atletică, foarte puternică din punct de vedere fizic, în primul rând pentru asta trebuie să fim pregătiți, va fi nevoie să dăm tot ce e mai bun din noi pentru a reuși să câștigăm. Bineînțeles, obiectivul nostru este să câștigăm, personal nu mă interesează diferența de puncte, nu urmăresc să învingem la minim 12 puncte ca să terminăm această primă parte a campionatului pe primul loc. E important să câștigăm și atât. Încărcătura va fi mare din multe puncte de vedere, însă eu am încredere în echipa mea, în jucătorii pe care îi avem și cred că vom face un meci bun. Sibiul are fani loiali, care îi 
însoțesc peste tot, îi așteptăm pe fanii noștri să vină în număr cât mai mare la meci, din ce țin minte la ultimul meci cu ei am avut 5.400 de spectatori, așteptăm cel puțin la fel de mulți și la acest joc. Avem nevoie de ei să ne susțină și să ne împingă de la spate pentru a reuși victoria”

KUTI NANDOR, jucător U-Banca Transilvania:

”Jucăm cu o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic, foarte atletică, sunt foarte periculoși pe tranziția ofensivă și cred că va fi o luptă mare sub panou, au pivoți foarte puternici și trebuie să ne mobilizăm la recuperări, să nu le permitem prea multe second chance points. Cred că va fi un meci frumos, un meci greu, pe care îl abordăm cu gândul doar la victorie!”

Biletele pentru partida U-Banca Transilvania - BC CSU Sibiu se pot achiziționa: 

  • online pe www.bilete.ro
  • de la casieria BTarena, deschisă în timpul săptămânii în intervalul 12.00-20.00 și sâmbătă între 10.00-18.00
  • de la orice punct de lucru deschis în rețelele Inmedio, Germanos, Poșta Română
  • de la casa de bilete a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

Elevii și studenții beneficiază de 50% reducere din prețul biletului la casieria BTarena.

Partida este difuzată pe DIGISPORT și la Radio România Cluj.

Comentarii