Echipa pornește încrezătoare în Play-Off U-Banca Transilvania pornește la drum în Play-Off. Formația noastră se va duela cu Steaua București, într-o serie ce demarează astăzi, pe parchetul BT Arena.

Prima confruntare va începe la ora 18:00 și va fi transmisă în direct la Digi Sport 3, respectiv Radio Cluj.

Prezent la o conferință de presă premergătoare partidei, Darrin Dorsey spune că jucătorii știu ce au greșit în duelul cu CSM CSU Oradea, iar dorința de revanșă este mare.  

„Cred că va fi un meci dificil, au o echipă bună și se bazează pe unii jucători noi, pe care nu i-am văzut. Noi trebuie să fim concentrați, să ne facem treaba. De pe urma partidei cu Oradea, cred că am învățat să fim concentrați timp de 40 de minute și să avem încredere unul în celălalt. La finalul zilei, vorbim numai despre o partidă de baschet. Dacă unele lucruri ar fi mers diferit, am fi câștigat. Asta este situația, mergem înainte. Suntem unul pentru celălalt, fie că e vorba de jucători, antrenori sau staff. Cu siguranță suntem mai motivați. Ne doream să câștigăm Final Four-ul. Astfel, în Play-Off, vom fi ca niște câini flămânzi, care nu au mai muncat de opt luni. Cred că vom reacționa pe măsură!”

Mihai Silvășan a analizat prestațiile Stelei, grupare angrenată în grupa galbenă a Ligii Naționale. Tehnicianul consideră că bucureștenii reprezintă un alt adversar față de întâlnirile de anul trecut.

„Va fi un meci greu. Venim după un eșec usturător, spun eu. Venim după un meci în care nu am jucat foarte bine. Încrederea nu este la cele mai ridicate cote acum, însă după cum am vorbit zilele acestea cu băieții, am încercat să le redau optimismul. Am încercat să le explic că sunt o echipă bună. Trebuie să înțelegem că acum vine partea cea mai importantă din sezon. Este în fața noastră principalul nostru obiectiv, titlul de campioni naționali. Trebuie să tratăm fiecare joc cu seriozitate. Evident, pe Steaua nu i-am mai văzut de ceva timp, dar din ce am înțeles, au ajuns la o stabilitate cu jucătorii. Au evoluat bine în ultima partidă, cu Dinamo, pe care au și câștigat-o. Ei vor veni aici fără să aibă nimic de pierdut. Dacă respectăm ce avem de făcut și ce am exersat la antrenamente, sunt convins că va fi bine. Înțeleg dezamăgirea suporterilor, noi suntem cei mai dezamăgiți dintre toți. Ce a fost la Cupă a trecut. Nu putem da timpul înapoi. Privim înainte și avem mare nevoie de fani să ne susțină în număr cât mai mare, să fie alături de noi”.

Încleștarea cu numărul II din această serie are loc vineri, 26 aprilie, la BT Arena. Fluierul de start se va da la ora 19:00.

Comentarii