imagine articol

Finala Ligii Naționale se mută la Cluj-Napoca

Finala Ligii Naționale dintre U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea se mută, începând cu acest sfârșit de săptămână, pe terenul nostru. Astfel, partida III este programată sâmbătă, 20 mai, de la ora 18:15. Jocul se va desfășura în BTarena, iar ultimele biletele sunt disponibile printr-un click AICI. Casa de bilete de la BTarena se va deschide sâmbătă, în ziua meciului III, la ora 12:00, urmând a fi disponibile tichete la ambele etaje ale sălii. Ulterior, cele două rivale se vor duela și luni, 22 mai, tot la BTarena, fluierul de start urmând a se da la ora 19:00. Biletele pot fi achiziționate printr-un click AICI.

 

Din păcate, am început seria cu stângul, acumulând două eșecuri la Oradea. În primul meci, disputat duminica trecută, U-BT a fost învinsă la mare luptă cu scorul de 79-73. Jocul a adus 9 răsturnări de situație, iar pe tabelă s-a consemnat egalitate de 11 ori. În cele din urmă, CSM a gestionat mai bine ultimele minute și a repurtat un rezultat pozitiv. Jalen Jones a fost cel mai bun marcator al nostru, prin cele 17 puncte.

 

Două zile mai târziu, combatantele s-au reîntâlnit pe parchetul Sălii Polivalente din Oradea. CSM a condus în majoritatea timpului, la un moment dat inclusiv cu 16 puncte, și nu a pierdut controlul până la ultimul fluier. Au existat clipe când U-Banca Transilvania a forțat revenirea, dar fără succes. Drept urmare, gruparea lui Cristian Achim a câștigat cu 93-83.

 

În consecință, U-Banca Transilvania va încerca să profite de avantajul terenului propriu și să egaleze seria. Acasă i-am depășit pe bihoreni în ultimele 5 jocuri.  

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania 

 

În primul rând, vrem să le transmitem suporterilor că nu cedăm. Finala se termină când cineva va câștiga patru meciuri. Evident că deznodământul partidelor de la Oradea nu a fost cel așteptat, voiam minimum o victorie acolo. Mergem mai departe, urmează acum două meciuri pe teren propriu și suntem pregătiți. Cu ajutorul fanilor sperăm să obținem două victorii. Pentru asta ne vom lupta până la final. Trebuie să avem atitudinea corectă și să ne revenim! 

 

 

HAIDE "U"
34

Parteneri