imagine articol

Grupul Leier ne va ajuta să construim un nou sezon de excepție!

U-Banca Transilvania și Grupul Leier vor fi parteneri începând cu noul sezon, unul care se anunță plin de momente memorabile. Ne bucurăm să avem alături de noi o companie importantă, prezentă în 7 țări europene, și anume Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, România, Croația și Ucraina, într-o gamă diversificată de domenii.

Cu alte cuvinte, Grupul Leier asigură producția de materiale pentru construcții, servicii de comercializare și service pentru autovehicule premium precum BMW, Mini, Hyundai și Skoda, dezvoltare imobiliară și fabricarea de confecții metalice și echipamente de inginerie mecanică.

În ceea ce privește activitățile din România, Grupul Leier a devenit un competitor de primă importanță pe piața materialelor de construcții, având o prezență semnificativă în acest domeniu. Succesul pe piața românească a fost realizat prin combinarea unei strategii extinse cu una intensivă, aplicate în toate fabricile deținute în țară. Acest model de dezvoltare a permis companiei să ofere o gamă variată de produse pentru construcții și să răspundă nevoilor diferite ale clienților săi.

În portofoliul Grupului Leier din România se regăsesc două fabrici de producție a cărămizilor și a țiglei ceramice, situate în orașele Iași și Sighișoara. Aceste unități de producție joacă un rol esențial în furnizarea materialelor de construcții de înaltă calitate pe piața naţională.De asemenea, compania deține patru fabrici specializate în producția de prefabricate din beton, cu sediile în Iași, Unirea, Câțcău și Feldioara. Acestea contribuie la construcția infrastructurii și a clădirilor, furnizând produse de încredere și soluții eficiente pentru proiectele de construcții din România.

Expansiunea la nivel național, consolidează poziția Grupului Leier în România și contribuie la creșterea economică la nivel naţional. Aceasta implică crearea de noi locuri de muncă, dezvoltarea infrastructurii și stimularea economiilor locale. Astfel, Grupul Leier devine un partener activ în promovarea dezvoltării durabile a comunităților în care operează.

Ne bucurăm să împărtășim valori comune, cum ar fi determinarea, spiritul de echipă și performanța!

HAIDE "U"
0

Parteneri