imagine articol

Guzman merge mai departe în calificări. Diaby a jucat împotriva Statelor Unite ale Americii

Baschetbaliștii clubului nostru, Karel Guzman și Modibo Diaby, au avut și duminică meciuri internaționale. Guzman a fost principalul remarcat al victoriei pe care Cuba a obținut-o în fața naționalei din Costa Rica, scor 79-60. 

Cuba și-a asigurat victoria încă din primul sfert, când a ținut-o pe Costa Rica la doar 6 puncte marcate. Guzman și compania au controlat duelul în totalitate și au încheiat grupa pe locul secund, calificându-se mai departe în preliminariile pentru Campionatul Mondial. În 30 de minute petrecute pe parchet, Guzman a izbutit 25 de puncte, 13 recuperări, 6 pase decisive și 2 intercepții, pentru un indice al eficienței de 38.

În trei meciuri disputate în precalificări, Karel a contabilizat medii de 17.0 puncte, 6.3 recuperări și 6.3 pase decisive.

Modibo Diaby participă în aceste zile la Campionatul Mondial U19 cu naționala statului Mali. Diaby a avut meci aseară cu principala favorită a competiției, Statele Unite ale Americii. Așa cum era de așteptat, americanii s-au impus cu 100-52. 

Modibo a jucat timp de 21:36 minute și a reușit 5 puncte, 6 recuperări și o pasă decisive. Mali mai are un meci în grupe, urmând să dea piept marți cu Turcia. 

*Foto: fiba.basketball

Parteneri