imagine articol

În atenția reprezentanților media!

Vă mulțumim pentru interesul acordat clubului U-Banca Transilvania și baschetului!

Noul sezon este unul care reprezintă o adevărată provocare pentru întreaga industrie sportivă, iar situația epidemiologică actuală și măsurile sanitare impuse pot îngreuna relaționarea dintre dumneavoastră și membrii clubului nostru. În acest sens, pentru a menține o comunicare activă și deschisă, ne propunem să vă informăm periodic asupra acțiunilor noastre. 

În perioada 10-13.11.2020, echipa de seniori U-Banca Transilvania va participa la turneul preliminar al Cupei României Masculin care se va desfășura în sistem de "bulă" de siguranță epidemiologică la București. 

Ținând cont de prevederile protocolului medical emis de Federația Română de Baschet, clubul nostru nu va organiza o conferință de presă premergătoare deplasării echipei de seniori către București. 

Reprezentanții media care doresc să adrese întrebări jucătorilor sau membrilor staff-ului echipei noastre sunt rugați să ne transmită întrebările sau solicitările (și cui sunt adresate acestea) pe adresa de e-mail media@u-bt.ro până duminică, 08.11.2020, ora 12:00. Vom reveni cu răspunsurile punctuale în cursul zilei de luni. 

Mulțumim! 

Echipa U-BT

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit