imagine articol

În atenția suporterilor care doresc să însoțească echipa la Oradea

După partida de vineri, 11 iunie, seria din finala Ligii Naționale se va muta la Arena Antonio Alexe. Astfel, meciul trei este programat marți, 15 iunie, de la ora 20:00. Dacă va fi necesar, jocul cu numărul patru se va desfășura joi, 17 iunie, tot de la ora 20:00.

Suporterii noștri au posibilitatea să asiste la confruntările din Arena Antonio Alexe. În acest sens, pentru galeria U-Banca Transilvania au fost rezervate un număr de 83 de bilete. În consecință, vă puteți înscrie pentru a primi bilet pe lista disponibilă AICI. Lista va fi deschisă până când se vor epuiza cele 83 de locuri. 

De menționat faptul că formația CSM CSU Oradea, organizatoarea meciurilor, a stabilit condițiile de intrare în sală, în conformitate cu normele impuse. Așadar, în urma consultărilor cu autoritățile, CSM CSU Oradea poate organiza meciuri „cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului dacă:

  • toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

sau

  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore NUMAI dacă acestea se vaccinează înaintea intrării în locația de desfășurare a evenimentului”. Mai precis, la Arena Antonio Alexe va exista un punct de vaccinare disponibil inclusiv înaintea partidei.

Așadar, suporterii noștri trebuie să aibă în vedere faptul că pot asista la partidă doar dacă fac dovada vaccinării pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare. Nu sunt acceptate teste RT-PCR negative sau antigen pentru infecțiaSARS-Cov-2, decât dacă fanii noștri doresc să se imunizeze la centrul de la Arena Antonio Alexe.


De asemenea, conform reglementărilor, persoanele care s-au imunizat doar cu prima doză de vaccin și persoanele care se află în perioada de 15-90 de zile de la contactarea virusului NU vor avea acces în sala de eveniment.

UPDATE: 

Modificări apărute din partea echipei organizatoare:

  • Copiii sub 18 ani au acces în arenă pe bază de teste rapide, care vor fi oferite gratuit la intrarea în Arenă.
  • La intrarea în sală se va folosi vaccinul Johnson & Johnson, administrat într-o singură doză.

Parteneri