U-Banca Transilvania a încheiat cantonamentul din Serbia fără probleme medicale majore. În ultima partidă, câștigată în fața celor de la BC SCM Timișoara, doi dintre jucători au suferit însă accidentări, care nu reprezintă un motiv serios de îngrijorare.

Patrick Richard s-a confruntat în ultimele zile cu o întindere musculară la gamba stângă. Staff-ul formației noastre nu a vrut să riște și l-a menajat pe american în ultimele zile. Richard va fi complet refăcut pentru duelul cu Igokea Aleksandrovac din data de 23 septembrie.

De asemenea, o accidentare la genunchi i-a dat unele bătăi de cap lui Sánta Szabolcs. Pivotul a efectuat un RMN, care a scos în evidență următorul diagnostic: Leziuni fibrilare cu sinovită adiacentă la nivelul tendonului popliteu, respectiv condropatie patelară la nivelul fațetei mediale.

Szabolcs urmează un tratament de fizioterapie, situația fiind analizată zilnic de către staff-ul medical. Dacă recuperarea decurge conform planului, Sánta va putea fi utilizat în meciul cu Igokea.

U-Banca Transilvania va pleca duminică în Bulgaria.