U-Banca Transilvania a încheiat turneul League of the 4 pe locul trei. Gruparea noastră a depășit-o pe Mornar Bar cu scorul de 58-46. Meciul s-a încheiat însă după trei sferturi și jumătate, după ce muntenegrenii au ales să se retragă de pe teren. 

Gruparea noastră a început cu o formulă alcătuită din Kerron Johnson, Artis Ate, Patrick Richard, Ștefan Grasu și Darko Planinić. Atent la o recuperare, pivotul croat și adus primele puncte ale clujenilor, printr-un semi-cârlig. La atacul următor, Johnson l-a găsit perfect pe același Planinić, 4-2. Darko a avut un debut de meci în forță, în timp ce Mornar Bar a răspuns prin coșurile lui Jacob Pullen. Muntenegrenii au fost mai inspirați și au terminat în avantaj actul inaugural, 18-20. 

Apoi, în actul secund, trupa noastră și-a reglat tirul de la mare distanță. Karlo Žganec a ieșit la rampă prin coșuri de la mare distanță pentru a duce scorul la 30-23. Imediat, adversarii au solicitat un timp de odihnă. Întreruperea a avut efect, iar Mornar Bar a izbutit un parțial de 0-8. Situația s-a echilibrat, din moment ce Luković, Needham și Pullen au strălucit în atac. Mihai Silvășan le-a acordat minute și tinerilor, astfel că Toma Lungoci și Ștefan Grasu s-au aflat simultan pe parchet. Mai mult, Planinić și-a continuat prestația la înălțime și ne-a ajutat să intrăm la cabine în avantaj, 48-44. 

Repriza secundă s-a reluat cu o sarabandă a coșurilor de la mare distanță. Schemele au funcționat la U-Banca Transilvania, Karlo Žganec strălucind sub panou. Patrick Richard a contribuit în ofensivă, așa că sportivii noștri au trecut la cârma confruntării. La mijlocul sfertului trei, după câteva dueluri aprige între pivoți, muntenegrenii s-au pierdut cu firea. Tehnicianul Mihailo Pavicević a decis să își scoată sportivii de pe teren, scorul final al încleștării fiind 58-46.

Darko Planinić a totalizat 21 de puncte și 6 recuperări. Patrick Richard a strâns 13 puncte, 4 pase decisive și o recuperare, pe când Karlo Žganec a avut 11 puncte, 7 recuperări și 4 assist-uri.