imagine articol

Invinsi acasa

Infrangere in meciul cu Elba Timisoara, scor 79-80 (34-38).

Marcatori:
U-Mobitelco: Gibson 23 puncte, 5 pase decisive, Silvăşan 16 si 6 recuperari, Milacici 11, 5 pase decisive, Osby 9, Roberts 8 si 8 recuperari, Cuic 7, 6 recuperari, 6 pase decisive, Szijarto 5.
Elba: Păltinişanu 16, Pesic 16, Velickovic 15, Markovic 14, Dzambic 11 şi 12 pase decisive, Grubisic 6, Tudosă 2.

Celelalte rezultate ale rundei au fost:
CSU Ploieşti-CS Otopeni 78-73
CSU Braşov-SCM U Craiova 77-65
BC Târgovişte-CSM Oradea 75-70
Dinamo Bucureşti-Energia Rovinari 70-62
Rapid Bucureşti-Gaz Metan Mediaş 61-104
BC Mureş-CSU Sibiu 84-71.
BCMUS Piteşti a stat.

Mircea Cristescu: „Puteam juca mai bine, felicit ambele echipe, a noastra pentru lupta, adversara pentru victorie, dar normal că nu suntem mulţumiţi cu o înfrângere acasă. Au existat multe decizii de arbitraj la jucătorii noştri fără minge, în special la Szijarto, astfel că vom depune contestaţie, după un meci pierdut acasă la un punct. Pe final, cand conduceam cu un punct, arbitrii parea sa stie mai bine ce are de facut Szijarto. Ne-a fost foarte greu fără Krstanovic, dar trebuie să mergem mai departe. Cred ca azi puteam obtine o victorie la o diferenta mica, dar asta nu inseamna ca nu puteam juca mai bine. Nu pot vorbi acum de penalizari dupa acest meci, exista obiectivul de clasare pe locul doi inaintea play-off-ului, pentru ca primul loc nu il mai putem atinge, si vom vedea. Jucatorii stiu ca exista si posibilitatea penalizarilor".

Echipa mai are ziua de joi pentru pregatiri, iar vineri dimineata va pleca la Pitesti, pentru meciul de sambata, cu BCMUS (ora 17.00, in direct la Telesport). Zoran Krstanovic va ajunge joi seara la Cluj si va face deplasarea la Pitesti.

Foto: ucluj.ro

Parteneri