imagine articol

Jucătorii noștri o vor înfrunta marți pe CSO Voluntari în deplasare

U-Banca Transilvania are parte de un nou meci dificil în Liga Națională. Jucătorii noștri se deplasează pe terenul celor de la CSO Voluntari, confruntarea fiind programată marți, 4 aprilie 2023. Jocul se va desfășura la Sala Sporturilor “Gabriela Szabo”, cu începere de la ora 18:00. Duelul va fi transmis în direct la Digi Sport 3, Prima Sport și FRB TV. 

Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan au bifat un succes clar în ultima etapă, împotriva celor de la CSM Constanța. Ardelenii i-au depășit pe teren propriu pe dobrogeni cu scorul de 90-59 și au ajuns la 14 victorii în grupa 1-10. U-Banca Transilvania își dispută prima poziție în clasament cu CSM CSU Oradea.

Richard și compania vor merge pe terenul formației aflate pe locul 5. Ilfovenii au înregistrat 8 victorii și tot atâtea eșecuri în grupa 1-10. În weekendul trecut, CSO Voluntari a pierdut în deplasare cu FC Argeș Pitești, scor 85-62. Dominic Morris a fost cel mai bun marcator din tabăra alb-albaștrilor, prin cele 11 puncte. 

Din punct de vedere statistic, liderul celor de la Voluntari este Maurice Watson, fundașul contabilizând medii de 12.8 puncte, 6.7 pase decisive și 3.1 recuperări. S-au mai remarcat până acum și Toddrick Gotcher sau Tekele Cotton.

U-Banca Transilvania se duelează a treia oară în actuala stagiune cu CSO Voluntari. Precedentele două încleștări au fost adjudecate de alb-negri.   

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Jucăm cu o echipă fizică, o formație care practică un baschet de calitate. Chiar dacă au pierdut în ultima etapă, la Pitești, rămân un adversar extrem de puternic, dornic întotdeauna să câștige. Pentru noi e important să obținem o victorie, pentru a avea șanse la primul loc, odată cu ultima etapă a sezonului regulat. Jalen Jones rămâne în continuare în afara lotului, nu și-a revenit din problemele medicale pe care le-a avut și sâmbătă, la jocul cu CSM Constanța. Evident, va lipsi și Karel Guzman, care mai are o etapă de suspendare. În ciuda acestor absențe, noi vrem să facem un meci bun, să jucăm un baschet de calitate și să ne întoarcem cu o victorie. 

HAIDE "U"
0

Parteneri