imagine articol

Meciul II al finalei mici are loc astăzi

U-Banca Transilvania dispută astăzi a doua partidă din finala mică a Ligii Naționale de baschet. Formația noastră o înfruntă în deplasare pe SCM U Craiova. Duelul va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărit în direct la FRB TV.

Echipa clujeană s-a impus în primul joc, desfășurat duminica trecută, la BT arena. Ardelenii au câștigat partida fără emoții, cu scorul de 89 la 82. U-Banca Transilvania a controlat în permanență meciul, iar după primul sfert conducea cu scorul de 26 la 13. Oltenii au încercat permanent să revină, însă fără succes.

Prin cele 13 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive, Nana Foulland a fost cel mai eficient om al învingătorilor. S-a remarcat și Darrin Dorsey, autor a 14 puncte, 6 pase decisive și tot atâtea recuperări, în timp ce Aleksandar Rasic a terminat întâlnirea cu 11 puncte, 5 recuperări și 3 assist-uri.

Seria se mută acum în Bănie, iar printr-un succes, U-Banca Transilvania își asigură medaliile de bronz. De-a lungul acestui sezon, transilvănenii au înfruntat-o pe SCM U Craiova de cinci ori. Drept urmare, jucătorii alb-negrilor au obținut trei victorii și au pierdut de două ori.

Parteneri