imagine articol

Mihai Silvășan și Branko Cuic au primit suspendări după meciul cu SCM U Craiova

Comisia Centrală de Disciplină a Federației Române de Baschet a decis să îl sancționeze pe Mihai Silvășan cu trei etape de suspendare, în urma incidentelor de la partida cu SCM U Craiova, din data de 19.04.2021. De asemenea, Branko Cuic, directorul sportiv executiv al U-Banca Transilvania, a încasat o suspendare de două etape. 

Mihai Silvășan, antrenor principal U-Banca Transilvania

La Craiova s-au întâmplat multe lucruri care nu au fost în regulă, însă îmi asum în întregime situația creată. Sunt vinovat pentru cele întâmplate. Voi suporta toate consecințele care se impun și nu vreau să fie un eveniment care să destabilizeze echipa înainte de Play-Off. Mai multe nu discutăm, lucrurile merg mai departe și trebuie să ne concentrăm la fiecare meci în parte.

Branko Cuic, director sportiv executiv, U-Banca Transilvania 

Cred că este total nedreaptă sancțiunea mea. Nu am primit niciun tehnic, niciun avertisment. Dacă această decizie se bazează pe declarația mea de după meci, ceea ce am spus atunci, rămâne valabil și acum. Cred că această situație ne va ajuta să fim mai uniți și mai pregătiți pentru lupta finală. 

Parteneri