imagine articol

Nana Foulland este noul jucător al U-Banca Transilvania

Clubul nostru a ajuns la un acord cu americanul Nana Foulland. În vârstă de 23 de ani, Foulland are 207 cm înălțime, 107 kilograme și evoluează pe postul de centru.

Foulland este absolvent al Liceului Catolic Berks din Reading, Pennsylvania. În colegiu a jucat baschet pentru Universitatea Bucknell, unde s-a remarcat încă din primul an. În 2017 a luat două titluri personale: Player of the Year (jucătorul anului) și Defensive Player of the Year (cel mai bun apărător) în Patriot League. A fost de două ori ales în prima echipă All-Patriot League în 2017 și 2018.

Foulland intră în componența echipei noastre după ce a mai jucat în acest sezon pentru israelienii de la Ironi Nahariya.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

“Am decis să ne completăm lotul cu Nana Foulland, un jucător foarte util la recuperare și în apărare și cu foarte mare potențial în atac. E un jucător tânăr care joacă cu forte multă energie și muncește foarte mult la fiecare fază. Odată cu transferul lui, am definitivat lotul pentru ultima parte a sezonului. Îi urez succes și îmi doresc să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor.”

NANA FOULLAND, jucător U-Banca Transilvania:

“Sunt foarte încântat de oportunitatea de a juca pentru U-Banca Transilvania! Voi depune eforturi pentru a ajuta echipa să-și atingă obiectivele și să câștige campionatul. Mai mult, Cluj-Napoca pare un oraș frumos și abia aștept să ajung acolo.”

Parteneri