imagine articol

Pierdem și al doilea meci cu Partizan Belgrad

U-Banca Transilvania a disputat un nou meci de verificare în Serbia împotriva puternicei Partizan Belgrad. Și de această dată, Partizan a avut câștig de cauză, impunându-se cu scorul de 82-72.

Partizan a condus după primul sfert cu 23 la 19, însă baschetbaliștii noștri au preluat frâiele jocului în actul secund. Drept dovadă, la pauză U-Banca Transilvania conducea cu 43 la 40. Băieții noștri au mers și la 10 puncte distanță de sârbi, însă oaspeții și-au impus ritmul în sfertul decisiv, bifând un rezultat pozitiv.

Donatas Tarolis a izbutit 21 de puncte și 11 recuperări, iar Patrick Richard a avut 15 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Karel Guzman a totalizat 9 puncte, 4 recuperări și 2 assist-uri.

Mihai Silvășan, antrenor principal U-Banca Transilvania:

„A fost un meci foarte disputat. Nu a părut deloc o partidă amicală. Ambele formații și-au dorit victoria. Am avut controlul partidei aproximativ 28 de minute, apoi eu ne-au egalat și au preluat conducerea. Suntem mulțumiți de jocul nostru. Sunt lucruri de îmbunătățit, cum ar fi mingile pierdute. Am avut 28 de turnover-uri și nu poți câștiga o partidă în aceste condiții. Pe de altă parte, i-am dominat la recuperări. Asta spune multe despre nivelul de combativitate și despre ce fel de jucători avem în echipă. Ei au ambiții mari, plănuiesc să evolueze inclusiv în Euroligă. Mai sunt două meciuri, contează cel mai mult să fim sănătoși, să ne pregătim bine și să scoatem maximum din jocurile rămase.”

Parteneri