imagine articol

Rapid - U Mobitelco 32 - 106 (final)

A inceput meciul dintre Rapid Bucuresti si "U" Mobitelco, contand pentru prima etapa a campionatului national.

Cinciul de start al echipei noastre este: Matt Gibson, Levente Szijarto, Branko Cuic, Flavius Lapuste si Bambale Osby.

Meciul a inceput dupa o intarziere de 25 de minute, cauzata de probleme organizatorice.

Dupa 3 minute de joc scorul este 11-0 pentru echipa noastra.
La incheierea primului sfert scorul este 7-41. In conditiile unui adversar mai slab, Tab Baldwin a rulat tot lotul avut la dispozitie.

La pauza mare, scorul este de 20 - 61 pentru formatia noastra. Au inscris pentru noi Gibson 18, Kinsella 10, Osby 8, Henry si Chetreanu cate 7, Cuic 6, Glintic 3 si Chetreanu 2.

La sfarsitul sfertului 3, scorul este de 23 - 76, in conditiile in care toate atacurile echipei gazda au fost duse la limita celor 24 de secunde pentru a limita amploarea scorului.

Meciul s-a terminat cu scorul de 32 - 106.

Marcatorii nostri au fost: Gibson 24 puncte, 5 pase decisive, 5 interceptii, Henry 18, Kinsella 18 si 3 pase, Osby 14 si 8 recuperari, Glintic 9, Cuic 7, Chetreanu 7,  Popa 5, Silvasan 2, Szijarto 2 si 6 pase decisive.

De la Rapid s-au remarcat Bulancea, cu 14 puncte, si Sipos, cu 7. 

"Baietii si-au facut treaba profesionist. au inteles ca este un meci-repetitie pentru intalnirea cu Oldenburg de marti si au incercat sa respecte toate schemele, pe care trebuie sa le perfectionam. S-a rulat tot lotul si pot spune ca deja suntem foarte concentrati pentru meciul de marti", a declarat antrenorul secund Marcel Tenter, la final. 

Parteneri