U-Banca Transilvania se pregătește să primească din nou vizita timișorenilor de la BC SCM, pentru a doua oară într-o săptămână pe parchetul Sălii Sporturilor ”Horia Demian”. Jocul face parte din etapa a doua a Top 6, ambele echipe venind după înfrângeri în prima rundă.

Jocul a fost prefațat de antrenorul principal Mihai Silvășan și de jucătorul Željko Šakić.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

Thumbnail

”Venim după un eșec, iar o înfrângere nu este un lucru plăcut niciodată, mai ales că am controlat o bună parte din meci. A fost total opusul meciului cu Timișoara de acasă, în care am fost conduși timp de 35 de minute din meci, după care am revenit și am câștigat, același lucru l-a făcut Steaua de partea opusă. Am avut discuții și unele lucruri nu trebuie să se mai întâmple, chiar dacă avem o zi proastă sau nu ne intră mingea în coș, trebuie să arătăm intensitatea necesară și să ne luptăm pentru victorie cu tot ce putem. Timișoara este o echipă bună, cu jucători de valoare, mulți dintre ei evoluează de mult timp împreună, sunt o echipă bună. Lapornik a început antrenamentele din această săptămână, se simte bine, nu are nicio problema, probabil va evolua în meciul de sâmbătă. Probabil că această fază a campionatului va fi mai atractivă decât sezonul trecut, lupta pentru primele locuri e acerbă, nu mai este o echipă certă care să termine pe primul loc, toată lumea se va lupta, toată lumea are șanse, vom vedea la final cine va fi mai puternic”.

ZELJKO SAKIC, jucător U-Banca Transilvania:

Thumbnail

”Sper ca echipa să fie ok după meciul cu Steaua, am avut o vizionare a jocului, sper că am învățat ce am greșit în acel meci. Trebuie să jucăm mai bine și să fim concentrați la următoarele meciuri. Toate meciurile din acest sezon cu Timișoara, atât în campionat, cât și în Cupă au fost decise de o posesie sau două. Acest lucru e bun pentru fani, pentru baschet, sper că noi am învățat ceva din aceste trei meciuri, trebuie să fim concentrați timp de 40 de minute, dacă nu o facem ne va fi greu. Această fază mai are încă nouă meciuri pentru fiecare echipă, vom vedea cine va fi pe primul loc la finalul ei!”

Meciul U-Banca Transilvania - BC SCM Timișoara va avea loc sâmbătă, 31 martie 2018, cu începere de la ora 19, fiind transmis live doar pe internet, pe canalul de Youtube al FR Baschet. Detalii despre bilete AICI. 

Comentarii