imagine articol

Sinevici: Mi-am luat "drogul"!

La meciul din aceasta seara a asistat si Mihai Sinevici, "Piticul" fiind primit cum se cuvine de galerie. Mihai a fost impresionat de atmosfera creata de fani, dar si de faptul ca nu l-au uitat si au afisat un banner in onoarea sa. "Am regasit publicul exact cum l-am lasat, plin de caldura. Mi s-a facut pielea de gaina si sunt fericit ca am ajuns in sala din Cluj si am si vazut doua meciuri ale echipei. Din pacate, cel din seara asta nu a fost o victorie. Meciul nu s-a pierdut in ultimele doua minute, ci cand timisorenii au fost lasati sa mearga la 12-13 puncte, in momentele in care dadeau bine de la 3 puncte. Elba a prins o zi nemaipomenita, a marcat de la 3 puncte, de sub panou, cred ca si cu spatele le intra mingea in cos. Noi am revenit, dar a fost prea tarziu. A fost o lectie de baschet sarbeasca, mi-a placut mult Elba. Asa eram si noi in anii '90, cu Tenter, Cristescu, Rotaru sau eu, care toti dadeam de afara si puteam sparge usor apararile. Fanilor din Cluj le trebuie o echipa pe masura. Revenirea la Cluj a fost superba, minunta, extraordinara. M-am simtit ca o baterie reincarcabila, care e pe final, si efectiv mi-am luat energia pentru o buna bucata de vreme. Mi-am luat <drogul> cum se spune", a spus Mihai pentru site-ul nostru.
El s-a aratat bucuros de convocarea federatiei pentru meciul de old-boys din cadrul All Star Game, dar regreta ca nu poate raspunde afirmativ. "Ma bucur ca s-au gandit la mine, dar eu trebuie sa ma intorc luni la scoala, se termina vacanta si nu am cum sa revin. Imi pare rau, ar fi fost o oportunitate superba sa ma reintalnesc cu toti cunoscutii, sa jucam impotriva echipei Sudului, ca pe vremuri".

Foto: Mihai, impreuna cu sotia Anca si fetita Carina, in vizita la Cluj vara trecuta

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit