imagine articol

Solicitări acces media Turneu 5 LNBM

Clubul U-BT Cluj-Napoca eliberează acreditări de presă valabile pentru sezonul 2020-2021, pentru toate meciurile în care este angrenată echipa de seniori și clubul nostru are calitatea de organizator.

Datorită situației epidemiologice actuale și a prevederilor legale, accesul reprezentanților mass-media la meciurile echipei U-Banca Transilvania este limitat la un număr de 10 persoane (maximum una pentru fiecare publicație) pentru meciurile care se desfășoară în BTarena. 

Accesul la Turneul 5 din Liga Națională de Baschet Masculin:

  • Solicitările de acces se fac utilizând link-ul unic primit pe adresa de e-mail folosită la solicitarea de acreditare pentru sezonul 2020-2021, până marți, 12.01.2021, ora 12:00.
  • În funcție de solicitările făcute, Clubul U-BT va aproba accesul pentru fiecare meci în parte.
  • Notificările de aprobare vor fi transmise marți, 12.01.2021, ora 20:00.

Reprezentanții media care au solicitat acreditare de presa și pentru Turneul 1 LNBM (și au deja acreditarea fizică), vor folosi în mod obligatoriu pentru solicitarea accesului la meciurile din cadrul Turneului 5 LNBM, link-ul specific primit pe adresa de e-mail (verificați inclusiv folderul spam/junk al adresei de e-mail). 

Info: În procesul de aprobare, se va ține de cont de (1) numărul reprezentanților media ai echipelor angrenate în meci și (2) reflectarea activității baschetbalistice în respectiva publicație pe parcursul sezoanelor anterioare.

Conform Protocolului Medical emis de Federația Română de Baschet, pentru accesul în sală reprezentanții mass-media sunt obligați să se supună triajului epidemiologic și observațional și se obligă să respecte normele sanitare și de igienă. De asemenea, fotografii nu vor avea acces în zona 1, respectiv zona terenului de joc. 

Toate informațiile privind drepturile și obligațiile persoanelor acreditate precum și despre ridicare acreditărilor vor fi transmise în răspunsul solicitărilor aprobate.

Pentru orice alte solicitări sau informații ne puteți contacta pe adresa media@u-bt.ro.

HAIDE "U"
10

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj