imagine articol

TOATĂ SALA ÎN ALB!

La 10 ani de la titlul câștigat în 2011, jucăm la Cluj-Napoca meciul decisiv cu trofeul pe masă. Hai la meci îmbrăcat în alb!!!

UPDATE

Autoritățile au confirmat faptul că sunt acceptate la meci și persoanele care prezintă un test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului, fără a fi condiționate de vaccinarea la intrarea în sală. Documente necesare la intrare în sala: adeverință care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate. 

CONDIȚII GENERALE DE ACCES

U-BT Cluj-Napoca emite bilete la meciul decisiv din Finala Ligii Naționale de Baschet, U-Banca Transilvania vs. CSM Oradea, cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a sălii BTarena.

Având în vedere legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, la meci pot asista:

A. toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

sau

B. persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore NUMAI dacă acestea se vaccinează înaintea intrării în locația de desfășurare a evenimentului. La BTarena se va organiza un punct de vaccinare înaintea partidei (pe platoul cu terenurile de baschet), începând cu ora 12:00 și se va folosi vaccinul Johnson&Johnson.

Așadar, suporterii trebuie să aibă în vedere faptul că pot asista la partidă doar dacă fac dovada vaccinării pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare. Nu sunt acceptate teste antigen pentru infecțiaSARS-Cov-2, decât dacă fanii noștri doresc să se imunizeze la centrul de la intrarea în sală.

De asemenea, conform reglementărilor, persoanele care s-au imunizat doar cu prima doză de vaccin și persoanele care se află în perioada de 15-90 de zile de la contactarea virusului NU vor avea acces în sala de eveniment.

Acces minori

La meci au acces și copiii și tinerii sub 18 ani, care pot prezenta rezultatul unui test antigen rapid. Acestea vor fi oferite gratuit la intrarea în arenă.
Copiii cu vârsta până la 3 ani nu au nevoie de bilet.

Clubul va organiza un centru de testare rapidă lângă BTarea, pe Aleea Stadionului lângă restaurantul 4Champions. Testarea este GRATUITĂ pentru fanii care prezintă biletul la meci. Program: duminică, 20 iunie, în intervalul orar 12:00 la 18:30.

La intrarea în sală, toți participanții vor fi supuși unui triaj epidemiologic. Masca este obligatorie astfel încât să acopere gura și nasul, pe toate durata în care participanții se află în interiorul sălii.

ACHIZIȚIONARE BILETE

Toate persoanele care vor să participe la meci sunt obligate sa prezinte biletul de acces la intrarea în sală.

a. Abonații sezonului 2019-2020

Vor avea prioritate în alegerea locurilor până sâmbătă, 19 iunie, ora 14:00.
Preț bilet: 0 lei

  • Procedură de emitere bilet: se accesează link-ul de aici, se introduce codul de abonamentde bilete, se introduce codul de abonament (este notat sub codul de bare), abonatul își selectează locul în sală, introduce datele personale și primește biletul pe e-mail
  • La intrarea în sală, pe lângă documentele menționate mai sus care validează accesul în sală, abonatul va prezenta: cardul de abonament pentru validare și biletul cu locul rezervat;
  • Este obligatorie respectarea locului tipărit pe bilet.
  • Accesul în sală NU este posibil doar pe baza cardului de abonament, fără rezervarea locului în sală.

b. Non-abonaţi sezon 2019-2020

Sâmbătă, 19 iunie, la ora 14:30 vor fi puse în vânzare pe site biletele pentru non-abonați. Biletele se vor vinde și la casieria Sălii Sporturilor “Horia Demian”. Program: sâmbătă 15:00-20:00 și duminică 08:00-15:00.
Preț bilet: 15 lei;

  • La intrarea în sală, pe lângă documentele menționate mai sus care validează accesul în sală, se va prezenta și biletul cu locul rezervat;
  • Este obligatorie respectarea locului tipărit pe bilet.

Ne rezervă dreptul de a elimina din sală orice persoană care nu respectă prevederile legale precum și indicațiile organizatorilor sau ale reprezentanților de securitate.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor Tailor