imagine articol

Abonamente sezon 2021-2022

UPDATE 05.10.2021: Casa de bilete va fi deschisă doar în zilele de meci. Programul și locația casei de bilete vor fi vor anunțate odată cu scoaterea în vânzare a biletelor pentru fiecare meci.

U-BT lanseză campania de abonamente pentru sezonul 2021-2022. Abonații își vor putea alege locul atât în BTarena, cât și în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Din cauza situației pandemice actuale, numărul maxim de abonamente este limitat la 50% din capacitatea totală a celor două săli. Totodată, datorită regulilor de distanțare impuse de către autorități, locurile alese de către abonații sezonului 2019-2020 nu vor mai putea fi respectate.  

Perioada 15 septembrie - 20 septembrie 2021 este rezervată vechilor abonați, campania continuând și pentru abonații noi în perioada 21 septembrie - 31 octombrie 2021.

CRITERII GENERALE DE ACCES ÎN SALĂ: 

Având în vederea legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, la meci pot asista următoarele categorii de persoane:

A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; documente necesare la intrare în sală: adeverința de vaccinare/certificat european (pe hârtie sau pe telefon) și un act de identitate; 

B. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului; documente necesare la intrare în sală: adeverință care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate;

C. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; documente necesare la intrare în sală: testul care confirmă infectarea cu virusul SARS-CoV-2 sau adeverința de vindecat și un act de identitate; 

D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului; documente necesare la intrare în sală: adeverința care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate. Testele achiziționate din farmacie nu sunt valabile.

Siguranța și sănătatea publică a tuturor celor implicați în fenomenul baschetbalistic este și va fi întotdeauna prioritară pentru clubul nostru. Condițiile de acces la meciurile echipei noastre sunt decise în funcție de prevederile legale și normele impuse de autoritățile publice pentru accesul la evenimentele sportive. În funcție de evoluția situației epidemiologice la nivel local și național, toți abonații își asumă obligativitatea de a se conforma deciziilor clubului U-BT Cluj-Napoca privind accesul la meciuri, indiferent care sunt acestea (inclusiv posibilitatea de a participa la meciuri doar în anumite condiții specifice sau imposibilitatea de a participa la meciuri chiar și cu un abonament valid pentru actualul sezon).

PREȚURI SEZON 2021/2022:

Prețuri abonamente:

 • 200 de lei pentru abonații vechi;
 • 250 de lei pentru abonații noi;
 • 100 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3-6 ani, elevi, studenți și pensionari. Oferta este valabilă doar prin prezentarea unui act doveditor (de exemplu: carnetul de elev/student, cupon de pensie etc.) la ridicarea abonamentelor de la casierie (programul este mai jos). 
 • Gratuitate pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani, fără a fi asigurat locul pe scaun.
 • Gratuitate pentru persoane cu dizabilități: abonamentele se pot ridica de la casa de bilete în baza cărții de identitate și a certificatului de handicap.

Prețuri bilete acces general sezon 2021 – 2022:

 • 10 lei/bilet achiziționat online de pe www.u-bt.basketball/bilete. Prețul este unic, valabil pe parcursul întregului sezon în toate competițiile organizate de către U-Banca Transilvania (Liga Națională de Baschet Masculin, Cupa României, cupele europene). 
 • 12 lei/bilet achiziționat la casa de bilete 
 • 6 lei/bilet achiziționat de către elevi, studenți sau pensionari doar de la casa de bilete, în baza carnetului de student/elev/pensionar.

Sunt abonat vechi. Cum îmi rezerv locul în noul sezon?

 1. Accesezi secțiunea de bilete de pe site-ul nostru. 
 2. Introduci codul de pe cardul abonamentului vechi din 2019-2020 (îl găsești sub codul de bare). Pe o comandă se poate emite un singur abonament.
 3. Îți alegi locul pentru noul sezon în ambele săli. 
 4. Introduci datele și plătești online. 
 5. Primești pe e-mail confirmarea comenzii.
 6. Noi îți pregătim cardul de abonat. Îl poți ridica după 48 de ore de la primirea confirmării (zilele de weekend se exclud) de la casa de bilete (mai jos este programul) sau de la sală când vii la primul meci. Este obligatorie prezentarea vechiului abonament pentru a confirma codul introdus la punctul 2. În cazul în care nu poți prezenta cardul de abonament cu același cod de la punctul 2., se vor anula locurile rezervate. 
 •  Fizic, la casa de bilete: 

Din data de 15 septembrie, poți merge la casieria deschisă la Cluj Arena (stadion) să îți reînnoiești abonamentul. Plata se poate efectua cash sau cu cardul, iar abonamentul este emis pe loc. Nu uita să ai la tine vechiul card de abonament din sezonul 2019-2020! 

Programul casieriei de la Cluj Arena: Luni – miercuri – vineri: 14:00 – 19:00 

Vreau să devin abonat. Ce trebuie să fac?  

Îți poți rezerva locurile disponibile în ambele săli începând cu data de 21 septembrie 2021. 

HAIDE "U"
85

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor Tailor