imagine articol

Transilvania Recovery Centre susține performanța echipei U-Banca Transilvania

În lumea sportului, accidentările întâmpinate de participanții la competiție sunt adesea inevitabile. Tocmai de aceea, o echipă cu pretenții se înconjoară de adevărați profesioniști în domeniul medical. În acest sens, U-Banca Transilvania se mândrește cu un parteneriat pe măsură. Clubul nostru colaborează îndeaproape Transilvania Recovery Centre, unul dintre cele mai dotate centre de fizioterapie, kinetoterapie și pregătire fizică din România.

Transilvania Recovery Centre (TRC) propune o abordare integrativă în tot ceea ce înseamnă recuperare și dispune de tehnologie de ultimă generație. Înainte de toate, centrul își propune să educe pacienții cu privire la implicațiile nutriției în recuperarea și revigorarea organismului, respectiv a funcțiilor musculare. Mai mult, Transilvania Recovery Centre militează pentru o atitudine optimistă și răbdătoare față de întregul proces de recuperare.

Ca servicii, Transilvania Recovery Centre oferă kinetoterapie, fizioterapie și pregătire fizică. Echipa de specialiști se concentrează, în primul rând, pe introducerea pacienților și educarea lor în noțiunile vitale ale vieții active sănătoase care vizează atât fizicul, cât și psihicul sportivului.

Colaborarea dintre U-Banca Transilvania și Transilvania Recovery Centre a început în urmă cu mai multe luni. Astfel, procesele de recuperare al lui Brandon Brown şi Nandor Kuti au fost efectuate în totalitate la clinica situată pe strada General Eremia Grigorescu numărul 80A. Totodată, Giordan Watson beneficiază de dotările și ajutorul Transilvania Recovery Centre în procesul lui de recuperare. 

Foto: Manases Sandor

Adrian Resteman, kinetoterapeut U-Banca Transilvania

Suntem bucuroși să anunțăm acest parteneriat. Este foarte important să avem acces pentru recuperare și fizioterapie în permanență, deoarece, după cum știm cu toții, nu poți programa o accidentare. Când se întâmplă o astfel de situație, e bine să ai o reacție promptă și să acționezi cât mai repede. Exact acest avantaj ni-l oferă Transilvania Recovery Centre. Putem să avem acces oricând în clinică, aparatura este foarte performantă și ne permite să ne pliem și să ne adaptăm cât se poate de bine la nevoile jucătorilor noștri. 

Andrei Bălan, preparator fizic U-Banca Transilvania

TRC ne oferă toate condițiile pentru a putea continua programele de recuperare și pregătire fizică la cele mai înalte standarde de performanță. Chiar și când echipa este plecată în deplasare, sportivii care rămân acasă pot să își continue procesul de recuperare și să revină cât mai repede la antrenamentele echipei. Clinica este echipată pentru a putea corespunde oricărui tip de antrenament, ceea ce ne ajută pentru a face mai ușoară trecerea de la procesul de recuperare la antrenamentul propriu-zis.

Foto: Manases Sandor
HAIDE "U"
7

Parteneri