imagine articol

U-Banca Transilvania joacă miercuri pe terenul celor de la FC Argeș Pitești

U-Banca Transilvania are parte de o deplasare la mijlocul acestei săptămâni. Baschetbaliștii noștri se duelează în deplasare cu FC Argeș, într-un meci programat miercuri, 20 martie 2024. Partida va începe la ora 19:30 și va fi transmisă în direct de către FRB TV.

Jucătorii noștri au obținut vineri un succes în fața celor de la CSM VSK Târgu Mureș, scor 100-76, ajungând astfel la 14 victorii în Grupa 1-10. Echipa lui Mihai Silvășan a acumulat 28 de puncte și va înfrunta miercuri formația de pe locul 3.

FC Argeș Pitești este o nucă tare în actualul sezon, bifând 9 victorii și 5 rezultate negative. Ultima dată, gruparea din Trivale a câștigat la mare luptă întâlnirea cu CSM Corona Brașov, scor 83-79. Corey Allen-Williams și-a condus colegii spre victorie prin cele 16 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Keshawn Curry a adăugat 13 puncte. Acesta este ultimul transfer al adversarilor și nu a evoluat în jocul din tur.

Din punct de vedere statistic, cel mai bun marcator al piteștenilor este Nikola Jevtovic, care are medii de 16.1 puncte, 7.6 recuperări și 1.6 pase decisive, cu un indice al eficienței de 19.4.

În tur, U-Banca Transilvania a câștigat pe teren propriu cu scorul de 88-69.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Jucăm cu una din echipele bune ale campionatului românesc, o echipă care a arătat un baschet de calitate. Ei sunt foarte puternici, atletici, peste media din campionat. Cu siguranță își vor dori să facă un meci bun, joacă acasă, în fața propriilor suporteri. Nu au nimic de pierdut, deci vor lupta să ne învingă. Trebuie să fim pregătiți, încă nu am decis cine va rămâne din cei 7 străini, voi lua această hotărâre mâine. Evident, scopul nostru este să câștigăm și acest meci!

HAIDE "U"
1

Parteneri